Μια εμφανώς ανήσυχη Κατερίνα Καραβάτου, προσπαθώντας να παραμείνει ψύχραιμη μπροστά στις κάμερες, άνοιξε την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ανακοίνωσε την απουσία του Κρατερού Κατσούλη, χωρίς ωστόσο να επεκταθεί σε λεπτομέρειες για τους λόγους αυτής της απουσίας. 

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε για τον συμπαρουσιαστή και σύντροφό της: «Όπως βλέπετε, ο Κρατερός δεν είναι εδώ. Δεν ξέρω, ειλικρινά, να κλάψω ή να γελάσω; Δηλαδή είναι η κατάσταση λίγο περίεργη. Του συνέβη κάτι εχτές και μετά του συνέβη κάτι άλλο στη διάρκεια, πράγμα που τον κρατάει μακριά από τη σημερινή εκπομπή. Εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μαζί μας αύριο. Να του δώσουμε τα περαστικά μας. Θα πάνε όλα πολύ καλά. Επειδή εδώ είμαστε μια εκπομπή που πρεσβεύουμε την αισιοδοξία και το χαμόγελο κ.λπ., έτσι θα συνεχίσουμε, έτσι θα το πάμε και σήμερα, και νομίζω ότι θα είναι όλα πολύ καλύτερα στη συνέχεια».

Στις αρχές του καλοκαιριού, μετά το τέλος της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, ο Κρατερός Κατσούλης είχε μιλήσει στο «7 Μέρες TV» για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα. Αν και δεν είχε μοιραστεί τη διάγνωση, καταλαβαίνει κάποιος από τις απαντήσεις του ότι ήταν μια μεγάλη δοκιμασία.

Διάβασα ότι αντιμετώπισες μια σοβαρή ασθένεια. Απαιτήθηκαν έξι μήνες αποθεραπείας, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο να μη μπορείς να περπατήσεις;

«Δεν υπήρχε ενδεχόμενο να μην μπορώ να περπατήσω. Έπρεπε να δυναμώσω, όμως. Αν οι εξετάσεις δεν ήταν καλές θα μπορούσα να έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου. Επειδή είχα πάρει πολλή κορτιζόνη, είχα αποδυναμωθεί. Έπρεπε να ξεκινήσω κάποια πράγματα από την αρχή».

Τι σε δίδαξε αυτή η περιπέτεια;

«Συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν ξέρει κανένας μας τι θα φέρει ο χρόνος. Αποφάσισα συνειδητά να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Έτσι δημιούργησα και το χώρο μου, το Modus Vivendi».

Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώνει την απουσία του Κρατερού Κατσούλη από τη «Φωλιά των Κου Κου»:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS