Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Σωτήρης Κοντιζάς καθώς η σύντροφός του, Δέσποινα έφερε πριν από λίγες ημέρες στον κόσμο ένα κοριτσάκι. 

Την χαρούμενη είδηση είχε μοιραστεί ο ίδιος ο διάσημος σεφ στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» λέγοντας: «Είναι καλά, είναι ένα μικρό μωρό σε σύγκριση με τα δύο πρώτα. Γεννήθηκε 2.510 γραμμάρια. Ο Κένζι ήταν 3.800 γραμμάρια, θα μου πεις είναι αγόρι, η Αριάννα ήταν 3.300. Οπότε είχαμε ένα άγχος με το βάρος του, αλλά πήγαν όλα καλά. Μη με ρωτήσετε σε ποιον μοιάζει! Είναι σαν την Αριάννα με τα χρώματα του Κένζι». 

Tώρα ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της μικρής από το μαιευτήριο Λητώ. Στην εικόνα βλέπουμε τα χαριτωμένα της ποδαράκια μέσα στο κλασικό, πλαστικό κρεβατάκι των μαιευτηρίων.

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Εξαιρετικό για άλλη μια φορά το σύστημα του προπονητή μας Δημήτρη Κολέσκα. Δυνατή προετοιμασία παρέα με τη βοηθό προπονητή Έντα Μπακα. Βέβαια παίζαμε και στην έδρα μας. Να τα λέμε κ αυτά. Ευχαριστούμε μαιευτήριο Λητώ» έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση του Σωτήρη Κοντιζά:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS