Μπορεί να είναι μητέρα 6 παιδιών, όμως το μικρόβιο της γυμναστικής δεν την εγκαταλείπει, αφού η Ολυμπία Χοψονίδου, με σύζυγο διεθνούς κλάσης μπασκετμπολίστα, δεν θα άφηνε ποτέ το σώμα της χωρίς φροντίδα.

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη διαθέτει τρομερά γυμνασμένο κορμί, αφού δεν παραλείπει ποτέ να ακολουθεί το πρόγραμμά της, σε συνδυασμό με την ανατροφή των 6 παιδιών. Μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε και στόρι στο Instagram όπου γυμνάζεται και αναφέρει και το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου ανέβασε και στόρι στο Instagram όπου γυμνάζεται και αναφέρει και το απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ειδικά οι κοιλιακοί της είναι... φέτες, μετά από 6 γέννες, αφού το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως και δεν θυμίζει πια την περίοδο της εγκυμοσύνης. Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμά της περιλαμβάνει τρέξιμο, βάρη, TRX, σχοινάκι και αερόβια γυμναστική.

Ολυμπία Χοψονίδου: Μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου και δεν μπορώ να γελάσω

Αποκαλύψεις για τις συνέπειες της εγκυμοσύνης στην υγεία της έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από έναν μήνα περίπου η Ολυμπία Χοψονίδου.

Μια από τις followers την ρώτησε αν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στην υγεία της μετά τις έξι εγκυμοσύνες. Τότε η ίδια προέβη σε μια προσωπική εξομολόγηση, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει.

Πιο συγκεκριμένα, η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε ότι της έχουν πέσει μαλλιά, έχει θέματα με τα δόντια της, προσπαθεί να χάσει τα κιλά και να απαλλαχθεί από την χαλάρωση, αλλά το πιο σημαντικό ίσως είναι ένας έντονος βήχας που της έχει μείνει από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα σε βαθμό που να μην μπορεί να μιλήσει ή να γελάσει με την ψυχή της.

Η ίδια έχει κάνει όλες τις εξετάσεις, κανείς δεν έχει καταφέρει να την βοηθήσει. Ωστόσο, αποκάλυψε ότι βρήκε έναν γιατρό που ίσως την βοηθήσει στο πρόβλημά της, όπως εξήγησε.

Η εξομολόγηση της Ολυμπίας Χοψονίδου

"Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά", έγραψε χαρακτηριστικά η Ολυμπία Χοψονίδου.

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: NDP

TAGS