Είναι αγαπημένη μούσα των διάσημων σχεδιαστών και ό, τι πιο κουλ και εναλλακτικό έχει να επιδείξει η μόδα τα τελευταία χρόνια. Η Έλλα Έμχοφ, η θετή κόρη της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, είναι μία γυναίκα που δεν περνά απαρατήρητη. Στα 22 της, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με διάσημο πρακτορείο μοντέλων ενώ αποτελεί αγαπημένο πρόσωπο των περιοδικών, ιδίως για τον αντισυμβατικό τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να ζει και για την άκρως ενδιαφέρουσα εμφάνισή της.

Ένα τέτοιο κορίτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, στην οποία κατέφθασε συνοδευόμενη από τον δημοσιογράφο αγαπημένο της, Σαμ Χάιν. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι ενδυματολογικές του επιλογές μιας και επέλεξε να φορέσει φούστα την οποία συνδύασε με ένα αυστηρό σακάκι.  Από την πλευρά της η Έλλα, ήταν για ακόμη μία φορά στυλάτη, μέσα στο ιδιαίτερο φόρεμά της το οποίο συνδύαζε αρκετά prints (ρίγα και τουίντ) δημιουργώντας μία ενδιαφέρουσα «φασαρία» η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Από την πλευρά της η Έλλα, ήταν για ακόμη μία φορά στυλάτη, μέσα στο ιδιαίτερο φόρεμά της το οποίο συνδύαζε αρκετά prints (ρίγα και τουίντ) δημιουργώντας μία ενδιαφέρουσα «φασαρία» η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Το όμορφο ζευγάρι παρακολούθησε το show του Τομ Μπρόουν, ενώ λίγες μέρες πριν η Έλλα είχε περπατήσει για λογαριασμό του οίκου Proenza Schouler. Όπως μάλιστα ξεκαθάρισε αυτή τη φορά ήθελε να παρακολουθήσει την επίδειξη από την πλευρά του θεατή για να την απολαύσει περισσότερο.

Η Έλα έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη σχέση της με τη θετή της μητέρα και την αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση που τις συνδέει. Μάλιστα η Χάρις έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην «υπερβολικά μοντέρνα» οικογένειά της, η οποία απαρτίζεται από δύο υπέροχα θετά παιδιά αλλά και τη βιολογική τους μητέρα με την οποία έχουν γίνει φίλες. «Γίναμε ένα ντουέτο από μαζορέτες στους αγώνες κολύμβησης και μπάσκετ της Έλλα, συχνά προκαλώντας της αμηχανία. Κάποιες φορές αστειευόμαστε ότι η μοντέρνα οικογένειά μας είναι λίγο παραπάνω λειτουργική από ό,τι θα έπρεπε», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Κεντρική φωτογραφία: Splash News/ Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS