Δεν είναι μέλος του ΣΕΗ, προτιμά να κάθεται σπίτι γιατί βαριέται και τον εκνευρίζουν οι δημοσιογράφοι που ρωτούν τα αυτονόητα. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είναι εδώ και δεκαετίες ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της τηλεόρασης και του θεάτρου, ο οποίος συνδυάζει το ταλέντο με μία πολυσχιδή και ντόμπρα προσωπικότητα. Γεγονός που κάνει κάθε του συνέντευξη ενδιαφέρουσα και μοναδική.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος είναι εδώ και δεκαετίες ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της τηλεόρασης και του θεάτρου, ο οποίος συνδυάζει το ταλέντο με μία πολυσχιδή και ντόμπρα προσωπικότητα.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός αυτή τη φορά αναφέρεται στις γνωστές πια καταγγελίες που «στοιχειώνουν» τον χώρο του θεάτρου βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους: «Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι εξαιρέσεις και μετριούνται στα δάχτυλα του ενός, άντε των δύο χεριών», λέει στη Νάνσυ Παραδεισάνου.

Αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εμβόλιο το οποίο έσπευσε να κάνει, στην καραντίνα που δεν τον άγγιξε ιδιαίτερα, αλλά και γιατί επιμένει να μην είναι μέλος του ΣΕΗ.

Δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: NDP

TAGS