Η Ελένη Ψυχούλη επιστρέφει στην τηλεόραση με μια εκπομπή στον ΣΚΑΪ που θα ονομάζεται «Συνταγές Ψυχής» και με αυτή την αφορμή μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό πρότζεκτ, αλλά και την πολυσυζητημένη απόφασή της να αλλάξει λουκ μετά από πολλά χρόνια.

Για το καινούριο της, κοντό κούρεμα, είπε: «Πρέπει να τολμάς όταν σου έρχεται η επιθυμία, αυτό δεν είναι το σωστό;». Πρόσθεσε όμως ότι «όταν κάνεις τόσο τεράστιες αλλαγές, μη γελιέσαι, δεν το βρίσκεις με τη μία. Περνάς ένα χρόνο όπου πειραματίζεσαι μέχρι να το βρεις».

Όταν κλήθηκε να συγκρίνει τους πειραματισμούς στην εξωτερική μας εμφάνιση με εκείνους της κουζίνας, απάντησε πως οι δεύτεροι είναι πιο εύκολοι, καθώς «αν δεν σου πετύχει η συνταγή, πετάς το φαγητό στα σκουπίδια. Η κουζίνα είναι λίγο παιχνίδι, μην το κάνουμε πια και ότι ανακαλύψαμε το φάρμακο για το COVID». Έσπευσε, ωστόσο, να παραχωρήσει στην κουζίνα μια θέση όχι κατώτερη από εκείνη που της αξίζει, προσθέτοντας: «Η κουζίνα είναι κοινωνικότητα, είναι ιστορικότητα, είναι παιχνίδι, είναι αγάπη, είναι μοίρασμα, όλη μας η ζωή ενορχηστρώνεται γύρω από τις γεύσεις. Ευτυχώς ο Θεός μας έκανε να πεινάμε κάθε μέρα και αρκετές φορές τη μέρα».

«Αν δεν σου πετύχει η συνταγή, πετάς το φαγητό στα σκουπίδια. Η κουζίνα είναι λίγο παιχνίδι, μην το κάνουμε πια και ότι ανακαλύψαμε το φάρμακο για το COVID»

Για τη νέα της εκπομπή, η Ψυχούλη σχολίασε πως «ξαναγύρισα στην παλιά μου οικογένεια! Και είναι αρκετά συγκινητικό γιατί θα τη σκηνοθετήσει ο Κώστας Αυγέρης. Πέραν του ότι είμαστε σχεδόν συνομήλικοι, από το ίδιο μέρος, έχουμε μια κοινή πορεία και ξεκινήσαμε μαζί τηλεοπτικά στη δεκαετία του ’90, για μένα είναι ο πιο μεγάλος σκηνοθέτης στην ελληνική τηλεόραση, που έκανε την εκπομπή “Μπουκιά και Συχώριο” του Μαμαλάκη και ο μοναδικός σκηνοθέτης που έφερε στην ελληνική τηλεόραση ένα βραβείο στις Κάννες».

Όπως συνέχισε λέγοντας, ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο, να της προτείνουν να συνεργαστεί μαζί του: «Είναι ένα μάθημα αυτό. Πιστεύω αυτό που θέλεις περισσότερο στη ζωή θα έρθει να σε βρει, χωρίς αγωνίες. Δεν θέλω να πέσω σε αυτές τις ιστορίες θετικής συνωμοσίας αλά Κοέλο, αλλά πραγματικά όταν θες κάτι έρχεται».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS