ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Όλη μας η ζωή ενορχηστρώνεται γύρω από γεύσεις. Ευτυχώς ο Θεός μάς έκανε να πεινάμε»

Η Ελένη Ψυχούλη, με αφορμή την καινούρια της εκπομπή στον ΣΚΑΪ μιλάει για τη σπουδαιότητα της μαγειρικής αλλά και την απόφασή της να αλλάξει λουκ.

«Όλη μας η ζωή ενορχηστρώνεται γύρω από γεύσεις. Ευτυχώς ο Θεός μάς έκανε να πεινάμε»

Η Ελένη Ψυχούλη επιστρέφει στην τηλεόραση με μια εκπομπή στον ΣΚΑΪ που θα ονομάζεται «Συνταγές Ψυχής» και με αυτή την αφορμή μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό πρότζεκτ, αλλά και την πολυσυζητημένη απόφασή της να αλλάξει λουκ μετά από πολλά χρόνια.

Για το καινούριο της, κοντό κούρεμα, είπε: «Πρέπει να τολμάς όταν σου έρχεται η επιθυμία, αυτό δεν είναι το σωστό;». Πρόσθεσε όμως ότι «όταν κάνεις τόσο τεράστιες αλλαγές, μη γελιέσαι, δεν το βρίσκεις με τη μία. Περνάς ένα χρόνο όπου πειραματίζεσαι μέχρι να το βρεις».

Όταν κλήθηκε να συγκρίνει τους πειραματισμούς στην εξωτερική μας εμφάνιση με εκείνους της κουζίνας, απάντησε πως οι δεύτεροι είναι πιο εύκολοι, καθώς «αν δεν σου πετύχει η συνταγή, πετάς το φαγητό στα σκουπίδια. Η κουζίνα είναι λίγο παιχνίδι, μην το κάνουμε πια και ότι ανακαλύψαμε το φάρμακο για το COVID». Έσπευσε, ωστόσο, να παραχωρήσει στην κουζίνα μια θέση όχι κατώτερη από εκείνη που της αξίζει, προσθέτοντας: «Η κουζίνα είναι κοινωνικότητα, είναι ιστορικότητα, είναι παιχνίδι, είναι αγάπη, είναι μοίρασμα, όλη μας η ζωή ενορχηστρώνεται γύρω από τις γεύσεις. Ευτυχώς ο Θεός μας έκανε να πεινάμε κάθε μέρα και αρκετές φορές τη μέρα».

«Αν δεν σου πετύχει η συνταγή, πετάς το φαγητό στα σκουπίδια. Η κουζίνα είναι λίγο παιχνίδι, μην το κάνουμε πια και ότι ανακαλύψαμε το φάρμακο για το COVID»

Για τη νέα της εκπομπή, η Ψυχούλη σχολίασε πως «ξαναγύρισα στην παλιά μου οικογένεια! Και είναι αρκετά συγκινητικό γιατί θα τη σκηνοθετήσει ο Κώστας Αυγέρης. Πέραν του ότι είμαστε σχεδόν συνομήλικοι, από το ίδιο μέρος, έχουμε μια κοινή πορεία και ξεκινήσαμε μαζί τηλεοπτικά στη δεκαετία του ’90, για μένα είναι ο πιο μεγάλος σκηνοθέτης στην ελληνική τηλεόραση, που έκανε την εκπομπή “Μπουκιά και Συχώριο” του Μαμαλάκη και ο μοναδικός σκηνοθέτης που έφερε στην ελληνική τηλεόραση ένα βραβείο στις Κάννες».

Όπως συνέχισε λέγοντας, ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο, να της προτείνουν να συνεργαστεί μαζί του: «Είναι ένα μάθημα αυτό. Πιστεύω αυτό που θέλεις περισσότερο στη ζωή θα έρθει να σε βρει, χωρίς αγωνίες. Δεν θέλω να πέσω σε αυτές τις ιστορίες θετικής συνωμοσίας αλά Κοέλο, αλλά πραγματικά όταν θες κάτι έρχεται».

Δείτε τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.