Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Το βράδυ της Κυριακής γεννήθηκε ένα υγιέστατο αγοράκι και έτσι με αυτό τον τρόπο επισφραγίστηκε ο μεγάλος έρωτας τους ζευγαριού.

Πριν από λίγη ώρα, ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε τον ίδιο να βρίσκεται μαζί με τον γιατρό πάνω από τη Γεωργία Αβασκαντήρα, η οποία κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο τους.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Χρανιώτης, το εν λόγω στιγμιότυπο τραβήχτηκε λίγο μετά τον τοκετό.

«Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα. Εγώ δεν ξέρω αν ζωή αν ονειρεύομαι, η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα.Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη,όχι μόνο για την εμπειρία σου,αλλά και για την ψυχή σου.Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται.Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom,που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου,από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις.Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια.Ευχαριστούμε πραγματικά,για αυτή την εμπειρία!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Χρανιώτης.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS