Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι νέα, όμορφη, δυναμική και επιτυχημένη. Με άλλα λόγια, έχει όλο εκείνο το πακέτο που προαπαιτείται για να πετύχει κανείς.

Σήμερα, έκανε μία κατάθεση ψυχής στο Ooh La La της Σάσας Σταμάτη και μας αποκάλυψε πολλές άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της. Συγκεκριμένα, όταν η Σάσα τη ρώτησε αν θεωρεί ψεύτη τον πρωθυπουργό, εκείνη ήταν κατηγορηματική: «Το ότι είναι ψεύτης ο Τσίπρας το ξέρει και ο ίδιος».

Η συζήτηση όμως δεν άργησε να στραφεί και στα προσωπικά της. Στην ερώτηση της Σάσας αν ενοχλείται που χαρακτηρίζουν συμβατικό το γάμο της, επειδή δεν είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, είπε: « Θεωρώ ότι όλοι αυτοί που διαφημίζουν τον έρωτά τους κάνουν μεγάλο λάθος.» Μάλιστα, όσον αφορά τη μεταξύ τους σχέση και τις ισορροπίες τους, δήλωσε: « Θεωρώ ότι δεν πρέπει ποτέ μία γυναίκα να καπελώνει τον άντρα της. Δεν ψάχνω το κινητό του. Έχω πάντα μία σκέψη, όταν ψάχνεις βρίσκεις.», είπε η πολιτικός γελώντας.

Τέλος, στο ευαίσθητο θέμα της μητρότητας και το γεγονός ότι δεν έχει αποκτήσει ακόμη παιδί, απάντησε: «To να κάνω παιδί ήταν κάτι που θα ήθελα πάρα πολύ, αλλά δεν μου έτυχε.»

 Δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης:

 

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS