Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ναταλία Δραγούμη, η οποία επίλεξε να ταξιδέψει στο εξωτερικό για ξεκούραση και αναψυχή. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πέρασε τις προηγούμενες ημέρες στην Ιταλία μαζί με την οικογένειά της, απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα και τα τοπικά εδέσματα της γειτονικής χώρας. Η ίδια, μάλιστα, φρόντισε να ταξιδέψει και τους ακολούθους στο Μιλάνο και την Φλωρεντία, όπου επισκέφτηκε, μέσα από τα stories και τα post που δημοσίευε στον λογαριασμό της στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε ένα από αυτά, βλέπουμε τα δύο παιδιά της ηθοποιού, την 17χρόνη Κλειώ και τον 15χρόνο Φίλιππο, να αγναντεύουν την όμορφη πόλη πάνω σε ένα μπαλκόνι. Η Ναταλία Δραγούμη εδώ και 20 χρόνια είναι παντρεμένη με τον Έντι Ρόμπερτς και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία σπάνια εμφανίζονται στα φώτα της δημοσιότητας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που όπως έχει αποκαλυφθεί βρίσκεται στο κάστ της ταινίας «Σμύρνη Μου Αγαπημένη», απέσπασε θετικά σχόλια από τους θαυμαστές της για τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από το ταξίδι της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS