Η Βικτόρια Μπέκαμ δεν διστάζει να μοιραστεί στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή της στο Instagram και αυτή τη φορά αποκάλυψε, μέσα από μια σειρά αναρτήσεων, ότι βάφτισαν, με τον Ντέιβιντ, τα παιδιά τους, τον 14χρονο Κρουζ και την 8χρονη Χάρπερ. Στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στο Instagram βλέπουμε ότι μεγαλώνουν εντυπωσιακά γρήγορα. Κάθε ένα συνδυάζει σε ένα εντελώς διαφορετικό μείγμα τα χαρακτηριστικά των γονιών του και ταυτόχρονα είναι μοναδικά αξιαγάπητο.

Νονοί στην τελετή, η ηθοποιός Εύα Λονγκόρια, ο τραγουδιστής Μαρκ Άντονι, ο κομμωτής Κεν Πέιβς και ο αθλητικός πράκτορας Ντέιβιντ Γκάρντνερ. Από τη λίστα των καλεσμένων δεν έλειψαν επίσης επώνυμοι όπως ο Έλτον Τζον και η Λιβ Τάιλερ. Μετά το θρησκευτικό μυστήριο ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι στο αρχοντικό της οικογένειας.

Η Βικτόρια Μπέκαμ προσπάθησε να περιγράψει τα συναισθήματά της για αυτή τη μεγάλη μέρα σε μια ανάρτησή της, γράφοντας: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερη περήφανη για τα παιδιά και ευγνώμων για την οικογένειά μου και για τους πιο υπέροχους νονούς. Σας αγαπάμε @evalongoria @kenpaves @marcanthony @davidgardner. Φιλιά σε όλους».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη βάφτιση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

TAGS