Η Έμμα Στόουν είναι μία από τις υπερδιάσημες ηθοποιούς του παγκόσμιου σινεμά η οποία έχει αποδείξει ποικιλοτρόπως την μεγάλη της εκτίμηση για τον Γιώργο Λάνθιμο. Η σούπερ σταρ του Χόλιγουντ έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε φωτογραφικά editorial που έχει επιμεληθεί ο Έλληνας κινηματογραφιστής και φυσικά στην υπέροχη Ευνοούμενη του, μία ταινία που σάρωσε τα βραβεία και τις διεθνείς υποψηφιότητες. 

Η συνεργασία τους φαίνεται ότι συνεχίζεται δυναμικά, αφού πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτης βρίσκονται αυτές τις ημέρες την Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων μίας ταινίας μικρού μήκους. 

Αρχικά ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Έμμα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κουκουλωμένη με ένα χακί μπουφάν και ένα καπελάκι στα μαλλιά. Ωστόσο μία πρόσφατη ανάρτηση του περιοδικού Σινεμά παρουσιάζει την διάσημη ηθοποιό στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία να ανεβαίνει με χάρη τα σκαλιά της εισόδου, προσπαθώντας με το ντύσιμο της να αποφύγει όσο γίνεται τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Η Έμμα Στόουν στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η Έμμα Στόουν έξω από τη Μεγάλη Βρετανία.

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS