Μετά από μερικές μέρες απουσίας και μάλλον μουδιάσματος οι τρεις πλέον πρωταγωνίστριες του Sex and The City και του τρέχοντος σίριαλ And Just Like That ανάρτησαν κοινή τους δήλωση στα κοινωνικά δίκτυα: «Μας λυπούν βαθύτατα οι ισχυρισμοί κατά του Κρις Νοθ. Στηρίζουμε τις γυναίκες που αποκάλυψαν τις επίπονες εμπειρίες τους. Ξέρουμε ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο και τις επαινούμε για αυτό». Αυτή είναι η λιτή δήλωση που συνυπογράφουν η Πάρκερ, η Νίξον και Ντέιβις, ενώ η Κιμ Κατράλ (Σαμάνθα) που δεν παίζει στη σειρά προς το παρόν δεν έχει σχολιάσει.

 

 

Πρόσφατα δύο γυναίκες κατηγόρησαν τον ηθοποιό στο Hollywood Reporter για σεξουαλική κακοποίηση το 2004 και το 2015. Ο ίδιος κάνει λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες που δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. παράλληλα, μια τρίτη γυναίκα με το ψευδώνυμο Ava καταγγέλει νέο συμβάν σεξουαλικής επίθεσης από τον ηθοποιό το 2010 όταν εργαζόταν εκείνη ως σερβιτόρα στο εστιατόριο Da Marino.

O ηθοποιός χάνει διαρκώς έδαφος, συμμαχίες και συμφωνίες, όπως την εκπροσώπησή του από το πρακτορείο «A3 Artists Agence», ενώ το κανάλι CBS ανακοίνωσε ότι αποσύρει τον Νοθ από το καστ της σειράς «The Equalizer». Παράλληλα, ακυρώθηκε και η αγορά του brand ποτού του οποίου είναι κεντρικό πρόσωπο και στην οποία συμμετέχει και ως εταίρος- μια συμφωνία 12 εκ δολλαρίων.

Ο Κρις Νοθ που υπήρξε βασικός συντελεστής της σειράς Sex and The City ενσαρκώνοντας τον μεγάλο έρωτα της Κάρι Μπράντσο και μάλιστα επανήλθε στο νέο σίριαλ για ένα μόνο επεισόδιο στην ουσία, καθώς ο χαρακτήρας πεθαίνει ήδη από την αρχή.

Κεντρική εικόνα: Splash news/ Ideal

TAGS