Φαίνονται διάσημοι και λαμπεροί και ίσως κάποιος σε μία πρώτη ανάγνωση πιστεύει πως ο καθένας θα ήθελε να αδράξει την ευκαιρία για να βρεθεί κοντά τους.

Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικοί πραγματικά πάρα πολύ διάσημοι άνθρωποι στο Χόλιγουντ για τους οποίους κανένας τεχνικός, βασικός συντελεστής παραγωγής ή ακόμα και συνάδελφος δεν χαίρεται όταν ακούει ότι θα αναγκαστεί να δουλέψει μαζί τους.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο βίντεο που ακολουθεί αυτοί είναι οι πιο δύσκολοι, οι πιο δύστροποι, οι πιο κακότροποι, οι πιο σνομπ, οι πιο εγωιστές και οι πιο αγενείς της παγκόσμιας showbiz. Αυτοί που όσο γλυκά κι αν τους μιλήσεις εκείνοι πάλι θα βρουν κάτι να τους πειράξει, αυτοί που θα σου κάνουν τη ζωή πατίνι με την πρώτη ευκαιρία.

Εντάξει για πολλούς από αυτούς το περιμέναμε. O Chris Brown υπήρξε φρικτός ακόμα και στις προσωπικές του σχέσεις, οι επαγγελματικές θα του ξέφευγαν, ενώ η Μariah Carey πριν λίγο καιρό κόντεψε να αποτρελάνει τη νταντά των παιδιών της με την απαράδεκτη συμπεριφορά της. Οι υπόλοιποι όμως τι δουλειά έχουν σε αυτή τη λίστα; 

Κι όμως μερικά ονόματα-έκπληξη βρίσκονται στη λίστα με τους πιο ξινούς ανθρώπους του Χόλιγουντ.

 

TAGS