ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι πιο εκρηκτικοί έρωτες που γεννήθηκαν στα παρασκήνια των γυρισμάτων - Δεν είχαν όλοι happy end

Μπορεί τα κινηματογραφικά σετ να αποτελούν το σκηνικό για μερικές από τις πιο λαμπερές σχέσεις μεταξύ ηθοποιών, αλλά δεν εξασφαλίζουν happy end όπως στις ταινίες.

Οι πιο εκρηκτικοί έρωτες που γεννήθηκαν στα παρασκήνια των γυρισμάτων - Δεν είχαν όλοι happy end

Αν ο εργασιακός χώρος είναι το τυπικό περιβάλλον που συνήθως ανθίζουν τα ερωτικά ειδύλλια, τότε δεν είναι παράξενο που τα κινηματογραφικά σετ αποτελούν το real life σκηνικό για μερικές από τις πιο λαμπερές σχέσεις μεταξύ διάσημων ηθοποιών. Γιατί πολλές φορές business και pleasure μπορούν να συνδυαστούν, αν και δεν εξασφαλίζουν happy end...όπως στις ταινίες.

Μπραντ Πιτ- Αντζελίνα Ζολί στο «Mr and Mrs Smith»

Είναι εξωφρενικά όμορφοι, απίστευτα διάσημοι, εντυπωσιακά πλούσιοι. Ήταν η millennium εκδοχή των Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Ρίτσαρντ Μπάρτον...αν εξαιρέσεις τα 6 παιδιά και τις φιλανθρωπίες. Το ζευγάρι που δημιούργησε την Brangelina industry γνωρίστηκε στα πλατό της ταινίας Mr and Mrs Smith το 2005. Η πανέμορφη ηθοποιός αν και είχε εικόνα για το συμπρωταγωνιστή της μόνο μέσα από τα media, δεν άργησε να γοητευτεί και να τον φλερτάρει... με μόνη λεπτομέρεια ότι ο σταρ ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον. Αυτό δεν πτόησε την μοιραία κυρία Ζολί που μπορεί να διέδιδε παντού ότι ήταν απλά καλοί φίλοι, αλλά η δήλωση της 3 χρόνια αργότερα «ανυπομονώ να μεγαλώσουν τα παιδιά ώστε να δουν την ταινία που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ο μπαμπάς και η μαμά» ήταν αρκετή να πυροδοτήσει τα tabloids. Μάλλον έκανε τη δουλειά διασκέδαση η σταρ, μιας και ανυπομονούσε να πάει κάθε μέρα στο γύρισμα, αν και εκείνη την εποχή «ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι στον κόσμο που έψαχναν για μία σχέση!» Κάπως έτσι δημιουργήθηκε ένα είδος ζευγαριού που μοιραζόταν κοινές απόψεις για τη ζωή, αλλά μόνο αφού είχε ολοκληρωθεί η ταινία συνειδητοποίησαν ότι αυτή η σχέση σήμαινε πολύ περισσότερα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία με μία εξοργισμένη Άνιστον να δηλώνει ότι δεν ήταν καθόλου cool να αναφέρεται η Ζολί στη σχέση της με ένα παντρεμένο, με έξι παιδιά να στριμώχνονται στο κρεβάτι του ζεύγους, με έντονη φιλανθρωπική δράση και τελικά με ένα πολύκροτο διαζύγιο το 2016. Κάπως έτσι η παθιασμένη ιστορία των Brangelina έληξε όσο αναπάντεχα ξεκίνησε.

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Γκάρνερ στο «Daredevil»

Έχοντας από μία on set σχέση ο καθένας στο ενεργητικό του, η Τζένιφερ Γκάρνερ με τον Μάικλ Βαρτάν του Alias και ο Μπεν Άφλεκ με τη Τζένιφερ Λόπεζ στο Gigli και οι δύο γνώριζαν καλά ότι οι μοιραίες συναντήσεις γίνονται στα κινηματογραφικά στούντιο. Μετά το Pearl Harbor η Γκάρνερ συνεργάζεται ξανά με το καρδιοκατακτητή ηθοποιό, στο Daredevil, αλλά δεν είναι και το καλύτερο της, εξαιτίας του μιντιακού overdose της σχέση του με τη Λόπεζ. Ο Άφλεκ αρχίζει να την πολιορκεί με αποτέλεσμα πριν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα να είναι ζευγάρι. Ωστόσο, ο σταρ δεν επιβεβαιώνει τη σχέση του, ενώ το ζεύγος αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις. Όμως πλέον είναι ολοφάνερο ότι ο καθένας έχει βρει το άλλο του μισό και το 2005, ενώνονται με τα δεσμά του γάμου. Μετά τη γέννηση των τριών παιδιών, η καριέρα τους περνάει σε δεύτερη μοίρα και αποτελούν το ζευγάρι -υπόδειγμα οικογενειακής γαλήνης. Ωστόσο, στο τέλος 2015, μετά από σχεδόν 11 χρόνια γάμου χωρίζουν, με την Γκάρνερ να δηλώνει πικραμένη «Αν γινόταν, δεν θα είχα διαλέξει αυτή τη ζωή ούτε για μένα, ούτε για τα παιδιά μου. Δε θα είχα επιλέξει να είμαι single ή σε αυτή τη θέση. Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια κατάσταση που ακόμα δουλεύω μέσα μου.»

Βενσάν Κασέλ- Μόνικα Μπελούτσι στο «L'appartement»

Ήταν η ευρωπαϊκή απάντηση στους Μπραντζελίνα, τα media τους αποκαλούσαν «The Glamours» και εκτός από αδιανόητα γοητευτικοί είναι και εξαιρετικοί ηθοποιοί. Η γαλλοιταλική σύμπραξη έγινε στα πλατό του L'appartement, όπου η Μόνικα Μπελούτσι σχολίαζε «τόσοι σέξι ηθοποιοί υπάρχουν, μπορούσατε να διαλέξετε άλλον» ενώ ο Βενσάν Κασέλ αναρωτιόταν «τι δουλειά έχει το μοντέλο στην ταινία». Μάλλον δεν έμειναν στην πρώτη εντύπωση, αφού το 1999 παντρεύονται και το 2004 κληροδοτούν τα τέλεια γονίδια τους στην κόρη τους Deva. Έχουν συνεργαστεί σε 8 ταινίες , όπως το αμφιλεγόμενο Μη αναστρέψιμος (που έκανε τον Κασέλ να κλάψει βλέποντας τη σκηνή βιασμού της γυναίκας του) και το αστυνομικό θρίλερ Κατάσκοποι. Αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια αφού είχαν δηλώσει ότι απολαμβάναν την απόσταση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μιας και αναζωπύρωνε το πάθος τους. Παρόλα αυτά, η απόσταση δεν στάθηκε αρκετή να διατηρήσει τον έρωτά τους και το 2013, η Μόνικα Μπελούτσι επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Βενσάν Κασέλ, μετά από 14 χρόνια γάμου. Τίποτα δεν έγινε ποτέ γνωστό για τους λόγους του διαζυγίου και η τότε ανακοίνωση ανέφερε ότι υπήρξε συναίνεση για την απόφαση του χωρισμού

Ντεβ Πατέλ- Φρίντα Πίντο στο «Slumdog Millionaire»

Οσκαρική λάμψη και άρωμα Ανατολής έχει η παρακάτω σχέση που προέκυψε στα γυρίσματα του πολυβραβευμένου Slumdog Millionaire. Αποτέλεσε την έκπληξη του 2008 σαρώνοντας κάθε είδους βραβεία, αλλά η πραγματική ανατροπή ήταν ότι η καλλονή Φρίντα Πίντο ερωτεύτηκε τον babyface συμπρωταγωνιστή της Ντεβ Πατέλ. Η απειρία και των δύο στην υποκριτική, ιδιαίτερα της Πίντο και η διάθεση τους να αλληλοβοηθούν τους έφερε αρκετά κοντά. Οι δύο ξεκίνησαν τη σχέση τους κάτω από άκρα μυστικότητα, αν και οι δηλώσεις της μητέρας του ηθοποιού δεν αφήναν περιθώρια αμφισβήτησης, «η ζωή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για το γιο μου. Πρώτα η επιτυχία της ταινίας και τώρα η προσωπική του ζωή. Η Φρίντα είναι πανέμορφη και είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτούς». Ο νεαρός ηθοποιός αργότερα δήλωσε ότι ένιωθε την Φρίντα σαν αδερφή ψυχή αφού μαζί επιβίωσαν από την πίεση της ξαφνικής δημοσιότητας. Το 2014, μετά από έξι χρόνια σχέσης, οι δυο τους τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους, αλλά μέχρι σήμερα παραμένουν φίλοι.

Φρέντι Πρινζ Τζούνιορ - Σάρα Μισέλ Γκέλαρ στο «Ξέρω τι Έκανες Πέρυσι το Καλοκαίρι»

Ξέρουμε τι έκαναν το καλοκαιρι του 1997 ο Φρέντι Πρινζ Τζούνιορ και η Σάρα Μισέλ Γκέλαρ, ή τουλάχιστον το μάθαμε από τα tabloids εκείνης της περιόδου. Η όμορφη ηθοποιός γνωρίστηκε με το συμπρωταγωνιστή της στο στα γυρίσματα ακόμη μίας teen horror movie της εποχής και δεν άργησαν να ερωτευτούν παράφορα. Ο Φρέντι Πρινζ ξετρελαμένος με την αγαπημένη του και δήλωνε τότε «Στο πρόσωπό της Σάρα έχω βρει τη γυναίκα που θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου». Και δεν μένει μόνο στα λόγια αφού την 1η Σεπτεμβρίου του 2002 το ταιριαστό, κατά γενική ομολογία, ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μεξικό. Μάλιστα η συνεργασία φαίνεται ότι τους πάει πολύ αφού συνεργάζονται ξανά στην μεγάλη οθόνη με τις δύο ταινίες Scooby-Doo αλλά και δανείζοντας τις φωνές τους στα καρτούν του Happily N'Ever After. Βέβαια η ευτυχία του ζευγαριού επισφραγίζεται το Σεπτέμβριο του 2009 όταν απέκτησαν τη μονάκριβη κορούλα τους. Τέλος, παράδοξο για τα δεδομένα της σόουμπιζ θεωρείται ότι το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί μετά από 18 χρόνια γάμου, αλλά η ηθοποιός δεν δίστασε να αλλάξει το επίθετό της από Γκέλαρ σε Πρινζ για να αποδείξει και με αυτό τον τρόπο την αφοσίωση της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: "Γίνεται πόλεμος κατά των γυναικών και οι γυναίκες εξακολουθούν να δίνουν τις πιο βασικές μάχες για τις ελευθερίες τους"

"Ζούμε μια εποχή που έχουμε περισσότερες βίαιες συγκρούσεις από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. "Και βλέπουμε γυναίκες και παιδιά ολοένα και περισσότερο στην πρώτη γραμμή" είπε η Αμάλ.

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

Καιρός-Πάσχα: Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για το Πάσχα

Χαλάει τα σχέδια ο καιρός το Πάσχα 2024. Τα προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν κακοκαιρία.

16 Απρ 2024

Η εκκεντρική εμφάνιση της Σίσσυς Φειδά: Το ιδιαίτερο blazer και τα "βαριά" κοσμήματα

Κατάφερε να συνδυάσει άρτια πολλά εντυπωσιακά κομμάτια.

16 Απρ 2024

"Δείξε λίγο πόδι" είπε φωτογράφος στην Χάνα Γουάντινγκχεμ και εκείνη του έδωσε την απάντηση που έπρεπε

Το περιστατικό συνέβη στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Ολιβιέ στην οποία η Γουάντινγκχεμ ήταν παρουσιάστρια.

16 Απρ 2024

"September Says": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ στο 77o Φεστιβάλ Καννών

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Αριάν Λαμπέντ συμμετέχει στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" του Φεστιβάλ Καννών.

16 Απρ 2024

Bro, μην μου κάνεις κακό!

Μερικές σκέψεις ψεις με αφορμή το bullying στα σχολεία!

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

16 Απρ 2024
15 Απρ 2024

Χάρις Αλεξίου σε Πορτοκάλογλου- Μόρφη: "Πού πάτε; Καθίστε εδώ!"

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Νατάσα Μποφίλιου ήταν εκεί για να βοηθήσουν τους φίλους τους να κλείσουν τον κύκλο μιας εκπομπής που αντίθετα στο ρεύμα της εποχής παρήγαγε πολιτισμό! Τι είπε η Χάρις Αλεξίου.

15 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου : "Όταν είχα τις αποβολές, είχα πει στον Γιάννη Φέρτη, ότι οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας κι εγώ θα φύγω πρώτη"

Η Ξένια Καλογεροπούλου συγκινεί με το αντίο της στον Γιάννη Φέρτη με τον οποίο υπήρξαν μαζί στη ζωή.