Σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μιας πριγκίπισσας, έτσι και στην περίπτωση της εγκυμοσύνης της υπάρχει το βασιλικό πρωτόκολλο, το οποίο πρέπει να τηρείται. Συνεπώς, κάθε γαλαζοαίματη εγκυμονούσα οφείλει να υπακούει σε συγκεκριμένους βασιλικούς κανόνες, καθώς πρόκειται σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει μανούλα.

Όπως συνέβη και στην περίπτωση της Kate Middelton, αλλά και της αξέχαστης πριγκίπισσας Diana, οι κανόνες φροντίζουν να προφυλάσσουν την ιδιωτικότητα της μέλλουσας μαμάς, να προστατεύουν την ίδια και το βρέφος της, ενώ φυσικά βάζουν σε προτεραιότητα τη βασίλισσα.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στους περίεργους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν πιστά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Η αείμνηση πριγκίπισσα Diana

1. Δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν στο εξωτερικό για να μην θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τόσο τη δικιά τους, όσο και του εμβρύου.

2. Απαγορεύεται να γεννήσουν στο παλάτι, καθώς είναι πιο ασφαλές να το κάνουν σε συγκεκριμένη κλινική.

3. Δεν πρέπει να οργανώσουν baby shower.

4. Οφείλουν να απέχουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.

5. Το βασιλικό μωρό μπορεί να έχει μέχρι και τέσσερα ονόματα.

Η Κέιτ Μίντλετον

6. Οι εγκυμονούσες δε φορούν αθλητικές φόρμες ή κολάν στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

7. Και παρόλο που τα άκρα τους πρήζονται λόγω της εγκυμοσύνης, δεν εμφανίζονται ποτέ με ανατομικά ή αθλητικά παπούτσια.

8. Το βασιλικό πρωτόκολλο ορίζει ότι η βασίλισσα θα ενημερωθεί πρώτη για τη γέννα.

9. Το φύλο του μωρού δεν αποκαλύπτεται σε καμία περίπτωση.

10. Κατασκευάζεται μια ειδική κουβέρτα από συγκεκριμένο οίκο, με την οποία το βρέφος είναι τυλιγμένο, κατά την πρώτη του εμφάνιση έξω από το μαιευτήριο.

και η Μέγκαν Μαρκλ

Και εμείς ήδη αναρωτιόμαστε πόσους από αυτούς τους παρανοϊκούς κανόνες έχει ήδη παραβιάσει η Μέγκαν Μαρκλ και τι άλλο έχουμε να δούμε μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS