Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show βρέθηκε η ηθοποιός Μαρία Σολωμού όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το γεγονός ότι ο 15χρονος γιος της Αλέξανδρος δε μένει πια μαζί, εξηγώντας το γιατί.

Η ηθοποιός τόνισε ότι ο γιος της και η ίδια είχαν κάνει αυτή τη συμφωνία, όταν φτάσει στην εφηβεία να πάει να μείνει με τον πατέρα του. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η απόφασή της να τον αφήσει έχει αποτελέσει έκπληξη για διάφορες φίλες της που είναι μαμάδες και λένε ότι δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό.

«Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δε βγαίνει από το σπίτι. Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος».

«Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS