Η πρόσκληση διά χειρός Άννα Γουίντορ ήταν ξεκάθαρη: Έρχεστε μόνο αν έχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού και θα φοράτε μάσκες σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, εκτός φυσικά από τις στιγμές που θα πίνετε ή θα τρώτε. Ο εναλλακτικός τίτλος του θέματος θα μπορούσε να είναι «Όταν οι μεγαλύτεροι σταρς αντιμετωπίζονται ως κοινοί θνητοί» μιας και κανένας δεν τόλμησε να πάει ενάντια στους κανόνες της Σιδηράς Κυρίας της Μόδας.

Και ενώ η παρέλαση από το κόκκινο χαλί ήταν για ακόμη μία φορά εντυπωσιακή, με το θέμα να επικεντρώνεται στην Αμερικανική ιστορία, από τη μόδα μέχρι κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα, εντόνως σχολιάστηκαν κάποιες πολύ βασικές απουσίες πρωτοκλασάτων σταρ, οι οποίοι έδιναν πάντα την εντύπωση ότι ζούσαν για τη μέρα αυτή.

Η Κάιλι Τζένερ για παράδειγμα είναι έγκυος κάτι που δεν της επέτρεψε να παραβρεθεί όπως ανακοίνωσε η ίδια. Γεγονός αρκετά ύποπτο μιας και καμία από τη γνωστή οικογένεια των Καρντάσιαν δεν έχει δείξει ποτέ την πρόθεσή της να «κρύψει» κοιλιά εγκυμοσύνης ή οτιδήποτε άλλο αφορά στην προσωπική της ζωή. Ο φόβος του συνωστισμού ακυρώνεται μιας και η ίδια παραβρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, λίγες μέρες πριν. Η Μπέλα Χαντίντ, άλλη αγαπημένη του Gala, απλά δεν εμφανίστηκε, όπως ακριβώς το ίδιο συνέβη με τις Lady Gaga και Κέιτι Πέρι, οι οποίες παραδοσιακά δίνουν το παρών – η Gaga μάλιστα έχει υπάρξει και παρουσιάστρια του event. Τέλος, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απουσίασε λόγω γυρισμάτων, δικαιολογία που επίσης δεν έπεισε το κοινό.

H Lady Gaga στο Met Gala το 2019

Η Μπέλα Χαντίντ, άλλη αγαπημένη του Gala, απλά δεν εμφανίστηκε, όπως ακριβώς το ίδιο συνέβη με τις Lady Gaga και Κέιτι Πέρι, οι οποίες παραδοσιακά δίνουν το παρών – η Gaga μάλιστα έχει υπάρξει και παρουσιάστρια του event. Τέλος, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ απουσίασε λόγω γυρισμάτων, δικαιολογία που επίσης δεν έπεισε το κοινό.

Μόνο η Νίκι Μινάζ, η διάσημη και εκκεντρική ράπερ, είπε την πλήρη αλήθεια: «Έχω covid και δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ. Επίσης δεν έχω κανέναν απολύτως σκοπό να εμβολιαστώ».

Και κάπως έτσι, στα post – Met Gala πηγαδάκια κυριαρχεί μία και μόνο βασική συζήτηση: Μήπως τελικά οι απουσίες αυτές δεν ήταν καθόλου τυχαίες και έχουν να κάνουν με το εμβόλιο και την άρνηση πολλών διάσημων ανθρώπων να το κάνουν; Μπορεί και ναι…

Κεντρική φωτογραφία: Splash News/ Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS