Πολύ συγκινημένος εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Το Πρωινό, μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και μήνες οι συνάδελφοι του που έχουν μείνει άνεργοι εξαιτίας της πανδημίας.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ανακοίνωσε την απόφασή του, σε κάθε τηλεοπτική του εμφάνιση από δω και στο εξής να αναφέρεται στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ούτως ώστε όσοι θέλουν και μπορούν να ενισχύσουν τους άνεργους ηθοποιούς.

Ο γνωστός καλλιτέχνης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και διέκοψε πολλές φορές τον λόγο του.

«Οι καλλιτέχνες αυτή τη στιγμή είναι όμηροι, είναι αιχμάλωτοι, είναι από τα επαγγέλματα που βάλλονται παγκοσμίως και θεωρώ χρέος μου σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι να βοηθήσω», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Έχω γίνει ακόμα περισσότερο ευαίσθητος», πρόσθεσε χαριτολογώντας, αναφερόμενος προφανώς στη γέννηση του πρώτου του παιδιού που τον έχει αλλάξει.

«Οι θεατρίνοι είναι μια οικογένεια, πρέπει να είναι μια οικογένεια. Χρειάζεται να δίνουμε τη σκυτάλη ο ένας στον άλλον. Κάποιοι άνθρωποι ήταν εδώ, ακόμα ίσως και σε αυτά τα στούντιο και δημιουργούσαν και αύριο μεθαύριο μπορεί να βρισκόμαστε κι εμείς στη θέση τους», δήλωσε, τονίζοντας τη σημασία της τέχνης στη ζωή των ανθρώπων.

Δείτε το απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

Κεντρική φωτογραφία: glomex

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS