Βρισκόταν σε μία φούσκα. Έτσι τουλάχιστον ένιωθε ο πρίγκιπας Harry όλα τα χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του. Από την κηδεία της σε ηλικία 12 ετών που έπρεπε να δείξει στους εκατομμύρια θεατές που παρακολούθησαν το γεγονός το 1/10 των συναισθημάτων του, μέχρι τη στιγμή που κατάλαβε πως αν δεν έκανε κάτι για αντιμετωπίσει τους δαίμονές του θα έχανε μία ακόμη γυναίκα από τη ζωή του, τη Meghan Markle.

Ο πρίγκιπας Harry, που τον τελευταίο καιρό μάς έχει συνήθισει σε αποκαλύψεις σχετικά με τη ζωή στο Παλάτι και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, θέλοντας απλά να είναι ο Harry, χωρίς δηλαδή να ακολουθεί το «η αυτού μεγαλειότης» το όνομά του, συζήτησε με την Oprah Winfrey για το τραύμα που του άφησε το τραγικό γεγονός του θανάτου της πριγκίπισσας Diana και πως πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να αντιμετωπίσει κατάματα το πρόβλημα.

Νιώθοντας ανήμπορος να βοηθήσει τη μητέρα του όταν παπαράτσι τούς κυνηγούσαν συνεχώς για ένα κλικ,  κλείστηκε στον εαυτό του και δεν αντιμετώπισε ποτέ τα συναισθήματά του. «Ήμουν τόσο θυμωμένος με το τι έγινε και το γεγονός ότι δεν υπήρχε δικαιοσύνη. Οι ίδιοι άνθρωποι που την κυνήγησαν στο τούνελ, τη φωτογράφιζαν ενώ πέθαινε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου», δήλωσε ο δούκας του Sussex συνεχίζοντας πως όταν ακούει φωτογραφικά κλικ του ανεβαίνει στην κυριολεξία το αίμα στο κεφάλι.

Διαβάστε περισσότερα στο www.harpersbazaar.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/WILL OLIVER 
 

TAGS