Λάτρης του κινηματογράφου, του θεάτρου, της ζωής αλλά και του ωραίου φύλου, ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών αφήνοντας μια σπουδαία καλλιτεχνική παρακαταθήκη αλλά και πολλές γυναίκες που τον αγάπησαν βαθιά. Αν και ο ίδιος δήλωνε πως δεν υπήρξε καλός σύζυγος, όσες γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του είχαν πάντα κάτι καλό να πουν για εκείνον. Άλλωστε, δεν έκρυψε ποτέ την μεγάλη αδυναμία που είχε στο «ωραίο φύλο» με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά «Το θέατρο είναι η ζωή μου! Αλλά οι γυναίκες είναι η… αποστολή μου».


Μια από τις πρώτες σχέσεις του που έγιναν γνωστές ήταν αυτή με την ηθοποιό Αλέκα Στρατηγού. Λίγο καιρό αργότερα, όμως, ο Κώστας Βουτσάς ερωτεύτηκε παράφορα την Σπεράντζα Βρανά. Η σχέση τους ήταν θυελλώδης, με πολλούς καυγάδες και μπόλικη ζήλια μέχρι που το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Αν και έφτασαν κοντά στον γάμο τελικά ο δεσμός τους δεν είχε καλή έκβαση, αφού επέλεξαν να χωρίσουν έπειτα από 4,5 χρόνια σχέσης.

Ο Κώστας Βουτσάς με την Έρρικα Μπρόγιερ


Ο Κώστας Βουτσάς, όπως είναι γνωστό, έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες με την ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη. Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν υποδυθεί και το ζευγάρι, με δημοσιεύματα να τους θέλουν και στην πραγματικότητα μαζί, κάτι που είχαν αρνηθεί και οι δυο τους. Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε αναφέρει σε συνέντευξή του: «Δεν είχα κάτι μαζί της. Μόνο φίλοι. Πάντα θα είμαστε φίλοι».

Ο Κώστας Βουτσάς με το κινηματογραφικό του ταίρι Μάρθα Καραγιάννη


Ο δημοφιλής ηθοποιός μπήκε για πρώτη φορά στον έγγαμο βίο με τη συνάδελφό του Έρρικα Μπρόγιερ, με την οποία απέκτησαν και την κόρη του, Σάντρα. Μετά ακολούθησε ο γάμος του με τη Θεανώ Παπασπύρου και μαζί απέκτησαν την Θεοδώρα και τη Νικολέτα. Οι γάμος τους όμως έληξε όταν εκείνος ερωτεύτηκε και αργότερα παντρεύτηκε την Εύη Καραγιάννη. Μάλιστα ο ηθοποιός ανέλαβε να μεγάλωσει το παιδί της, τον ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη, σαν δικό του με την ίδια την Εύη Καραγιάννη να σημειώνει: «Του είμαι ευγνώμων που τον έχει μεγαλώσει». 

Ο Κώστας Βουτσάς με την τελευταία του σύζυγο Αλίκη Κοτσοβού


Ο κύκλος της σχέσης του με την Εύη Καραγιάννη  έκλεισε για εκείνον, αλλά γρήγορα άνοιξε ο επόμενος, καθώς ερωτεύτηκε την κατά 47 χρόνια νεότερή του επίσης ηθοποιό Αλίκη Κατσαβού. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015 και παντρεύτηκαν το 2016, ενώ το ίδιο έτος ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Φοίβος.

 

Δείτε τον Κώστα Βουτσά να μιλάει για τις γυναίκες της ζωής του: 

Ο Κώστας Βουτσάς μπορεί να μην είχε την εμφανή γοητεία του ζεν πρεμιέ ωστόσο ήταν ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές τους κινηματογράφου και βίωσε μεγάλα πάθη. Αεικίνητος, αισιόδοξος και με όπλο του το χιούμορ είχε πάντα πέραση στο γυναικείο φύλο και κατάφερνε να κλέβει καρδιές. Σίγουρα όχι γιατί... «έχει και κότερο».     

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS