Εδώ και λίγο καιρό όλοι ξέρουν ότι ο Πρίγκιπας Χάρι ή αλλιώς το ζωηρό παιδί του Μπάκιγχαμ, έχει σχέση με την ηθοποιό και μοντέλο Μέγκαν Μαρκλ, μία σχέση που φαίνεται να είναι σοβαρή, αφού αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι μπαίνει στον κόπο να υπερασπιστεί δημόσια κάποια κοπέλα του αλλά και να αφιερώσει τόσο χρόνο και προσπάθεια γι' αυτήν. 

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε όμως ο Πρίγκιπας έκανε μία κίνηση η οποία για πολλούς αποδεικνύει ότι αυτή η σχέση πολύ γρήγορα θα εξελιχθεί σε κάτι ακόμα πιο επίσημο και μόνιμο. Ο Χάρι ζήτησε από τη Μέγκαν να τον συνοδεύσει στον γάμο ενός από τους καλύτερους του φίλους, του επιχειρηματία Τομ Ινσκιπ, του οποίου η οικογένεια διατηρεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια πολύ στενούς δεσμούς με τον οίκο των Γουίνσδορ.

Το ζευγάρι καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν πιασμένο από το χέρι με τον Χάρι να είναι ιδιαίτερα προστατευτικός και τρυφερός ως προς τη Μέγκαν. Μάλιστα οι «ειδικοί» στα θέματα καρδιάς της βασιλικής οικογένειας υποστηρίζουν ότι αυτή είναι η μοναδική φορά που ο Πρίγκιπας έχει υπάρξει τόσο διαχυτικός με κάποια συνοδό του κάτι που μάλλον υποδηλώνει μία έμμεση δήλωση.

Ότι το ζευγάρι με την κοινή του εμφάνιση θέλει να στείλει σε όλους το μήνυμα πως σύντομα θα έχουμε νέο αρραβώνα και πριγκιπικό γάμο στα Ανάκτορα.

To ζευγάρι εμφανίστηκε πιασμένο απο το χέρι στη γαμήλια τελετή
Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας είναι τόσο διαχυτικός δημόσια με κάποια συνοδό του
TAGS