Με μητέρα την Σίντι Κρόφορντ και πατέρα τον επιχειρηματία Ραντ Γκέρμπερ η ζωή ίσως ακούγεται στρωμένη με όλες τις ευκολίες που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους. Και όντως, σε μεγάλο βαθμό, έτσι είναι αν αναλογιστεί κανεις τις ζωές και τις καριέρες που απολαμβάνουν ήδη τα δύο παιδιά τους. Η Καία και ο Πρίσλεϊ Γκέρμπερ έχουν την εμφάνιση αξιοζήλευτων, πλανητικών top models που ζητούν εκατομμύρια δολάρια για μία λήψη και αυτή τον δρόμο έχουν ήδη ξεκινήσει να ακολουθούν με το κορίτσι της οικογένειας να θεωρείται ήδη το πιο περιζήτητο νέο αίμα στον χώρο της.

Ταξίδια στην Ευρώπη, φαγητό στα καλύτερα εστιατόρια, ακριβά αυτοκίνητα και ιδιωτικά αεροσκάφη είναι κομμάτια της καθημερινότητας των δύο διάσημων τέκνων της πολυσυζητημένης οικογένειας Γκέρμπερ και οι γονείς τους δηλώνουν παντού περήφανοι. Που τα παιδιά τους είναι προσγειωμένα, συνειδητοποιημένα και εργατικά.

Μάλλον λοιπόν η Σίντι Κρόφορντ δεν μπορεί παρά να έπεσε από τα σύννεφα όταν πριν από λίγες ημέρες, γύρω στις 5 και μισή τα ξημερώματα τοπική ώρα, η αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς της τηλεφώνησε για να της πει πως αστυνομικοί μόλις συνέλαβαν τον γιο της να οδηγεί υπό την επήρεια αλκόολ με φρενήρη ταχύτητα σε κεντρική λεωφόρο. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στις 12μιση το ίδιο μεσημέρι ο Πρίσλεϊ Γκέμπερ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αφού οι γονείς του πλήρωσαν το ποσό των 15.000 δολαρίων. 

Όπως αναφέρουν οι Αρχές του Μπέβερλι Χιλς το μεγάλο ζήτημα στην υπόθεση του νεαρού μοντέλου δεν είναι η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει αλλά το γεγονός ότι είναι κάτω των 21 ετών και στην Αμερική όποιος καταναλώνει αλκοόλ και δεν έχει συμπληρώσει τα 21 χρόνια μπορεί να μπλέξει άσχημα. Κοινώς δεν είναι όπως στην Ελλάδα που υπάρχει αντικαπνιστικός νόμος αλλά όλοι καπνίζουν παντού.

Κάπως έτσι ο γιος της Σίντι έχει βρεθεί σοβαρά μπλεγμένος και κινδυνεύει να χάσει το δίπλωμα του αλλά και να τους ασκηθεί ποινή φυλάκισης με αναστολή για αρκετά χρόνια. Επιπλέον, το πρόστιμο που αναμένεται να πληρώσει μετά την δική λέγεται πως θα αγγίξει τις 250.000 δολάρια.

 

TAGS