Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες, με τεράστιες εμπορικές επιτυχίες στο ενεργητικό του και δουλειές που πλέον θεωρούνται κλασικές. Από τις πρώτες του εμφανίσεις στους Φρουρούς της Αχαΐας, τους Απαράδεκτους και τους Δέκα μικρούς Μήτσους, μέχρι την κινηματογραφική καταξίωση και τη συνεργασία με σπουδαία ονόματα του Hollywood.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναμφισβήτητα έλειψε από τα καλλιτεχνικά πράγματα της χώρας μας, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιστρέφει! Σύμφωνα λοιπόν με το Δελτίο Τύπου που εστάλη από το MEGA, ο πετυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια, επιστρέφει στο κανάλι που τον καταξίωσε.

Σύμφωνα λοιπόν με το Δελτίο Τύπου που εστάλη από το MEGA, ο πετυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος, έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια, επιστρέφει στο κανάλι που τον καταξίωσε.

Ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα χρόνια που απείχε από την τηλεόραση κατέκτησε τον κινηματογράφο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στο ελληνικό box office. Ταξίδεψε με τις ταινίες του σε όλο τον κόσμο και κέρδισε το κοινό και τους κριτικούς με τη δύναμη της τέχνης του. Τώρα, πιο ώριμος και πάντα μοναδικός στην αφήγηση των ιστοριών του, μας δίνει ένα καινούργιο ραντεβού αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη.

Το τηλεοπτικό comeback πραγματοποιείται με μια δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθητικής, με τίτλο «Ο Δάσκαλος». Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS