Ο κόσμος αγαπά τη βασιλική οικογένεια και περισσότερο όλων την Κέιτ Μίτλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Δεν είναι τυχαίο ότι η Κέιτ εκτόπισε τη Μέγκαν στα στατισικά του πιο επιδραστικού royal, παρά τις προκλήσεις και τις μικρές επαναστάσεις που έκρυβε η ιστορία της και οι ανορθόδοξες στιλιστικές επιλογές της. 

Ωστόσο, η ζωή του ζευγαριού δεν παρουσιάζει πλέον πικάντικο ενδιαφέρον, όπως παλιά- το προφίλ ενός αγαπημένου ζευγαριού με τρία παιδιά δεν προσφέρει στο κοινό το απαιτούμενο δράμα, και έτσι οι ενδιαφερόμενοι καταφεύγουν στη χιλιοειπωμένη ιστορία του σύντομου χωρισμού τους, για μερικούς μήνες το 2007. 

Τι μπορεί να έχει μείνει πια κρυφό;

Κι όμως, όπως φαίνεται, η συγκεκριμένη ιστορία ανήκει στην κατηγορία αυτών που συνέχεια «δίνουν». Όπως αποκαλύπτουν νέες πληροφορίες, το ζευγάρι χώρισε με τόσο άσχημο τρόπο, που η Κέιτ αναγκάστηκε να φύγει από την Αγγλία, για ένα σύντομο διάστημα. Όπως λέγεται, η Κέιτ μετακόμισε για λίγο καιρό με τη μητέρα της στην Ιρλανδία και εκεί την επισκέφθηκαν φίλες της, σε ένα ιδιωτικό τζετ. 

Οι (μάλλον έκτακτες) διακοπές της Κέιτ χρονολογούνται μόλις λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό τους, το Μάρτο του 2007. Τον Ιούνιο ήταν και πάλι μαζί και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 

Πάντως, μπορεί οι δυο τους να μην έχουν αποκαλύψει λεπτομέρειες, αλλά υπήρξαν πάντα ανοιχτοί για το γεγονός, με τον Ουίλιαμ να δηλώνει στην επίσημη συνέντευξη του αρραβώνα τους: «Είχαμε χωρίσει για ένα διάστημα. Αλλά ήμασταν πολύ μικροί, ήμασταν φοιτητές και ανακαλύπταμε τους εαυτούς μας και τους διαφορετικούς χαρακτήρες μας». 

Δες εδώ την πρώτη συνέντευξή τους σε βίντεο.

 

 

 

 

 

TAGS