Πληροφορίες που κάνουν τον γύρω του κόσμου αναφέρουν πως οι ηθοποιοί Χοακίν Φίνιξ και Ρούνεϊ Μάρα, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της Ρούνεϊ Μάρα, στο Λος Άντζελες, που φορούσε ρούχα αρκετά φαρδιά και απολύτως άνετα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Ρούνεϊ Μάρα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο 45χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η 35χρονη Ρούνεϊ Μάρα συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2012 στο σετ του «Her». Ωστόσο ξεκίνησαν να βγαίνουν όταν έπαιξαν και πάλι μαζί στο φιλμ «Mary Magdalene».Τα δύο αστέρια του Χόλιγουντ, δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και σε σύντομο χρονικό διάστημα μετακόμισαν μαζί, στην περιοχή του Λος Άντζελες, Χόλιγουντ Χιλς.

Τον Οκτώβριο του 2019, ο Χοακίν Φίνιξ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Vanity Fair, υποστήριξε πως η Ρούνεϊ Μάρα, τον «περιφρονούσε». Στην πορεία βέβαια κατάλαβε πως απλά ήταν πολύ ντροπαλή για να του εκφράσει τα αισθήματα της.

«Είναι το μόνο κορίτσι με το οποίο είχα επαφή μέσα από το διαδίκτυο. Είμασταν απλά φίλοι και επικοινωνούσαμε με email. Ποτέ στο παρελθόν δεν είχα αναζητήσει μία γυναίκα στο διαδίκτυο», υποστήριξε ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός, στην ταινία, «Τζόκερ».

Πλέον μετρούν 3 χρόνια σχέσης, ενώ τον περασμένο Ιούλιο έγινε γνωστό ότι αρραβωνιάστηκαν.
 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS