ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο Χοακίν Φίνιξ έκανε έκπληξη σε φανατικούς θαυμαστές του που έβλεπαν στο σινεμά το Joker

Τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους.

Ο Χοακίν Φίνιξ έκανε έκπληξη σε φανατικούς θαυμαστές του που έβλεπαν στο σινεμά το Joker

Tην περασμένη εβδομάδα το πολυαναμενόμενο, και για αρκετούς αμφιλεγόμενο, Joker του Τοντ Φίλιπς έκανε πρεμιέρα στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, με τον Χοακίν Φίνιξ να αποσπά διθυραμβικές κριτικές ακόμα και από όσους δεν ενθουσιάστηκαν τελικά με το στόρι της ταινίας.

Οι πραγματικά τυχεροί, ωστόσο, ήταν οι θεατές ενός κινηματογράφου στο Λος Άντζελες που έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν μετά το τέλος της προβολής είδαν τον ίδιο τον Χοακίν Φίνιξ να στέκεται μπροστά τους, ολοζώντανος, χαμογελαστός και λαμπερός.

Ο Χοακίν Φίνιξ έκανε έκπληξη σε φανατικούς θαυμαστές του που έβλεπαν στο σινεμά το Joker

Ο διάσημος ηθοποιός, που πολλοί εικάζουν πως φέτος έχει το Όσκαρ Α' Αντρικού Ρόλου στο τσεπάκι, πραγματοποίησε μία πολύ διακριτική εμφάνιση ντυμένος με ένα μαύρο τζιν παντελόνι και ένα μαύρο φούτερ με κουκούλα και στάμπα του Animal Liberation Front, του κινήματος που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων.

Μάλιστα ο Φίνιξ έμεινε για να συνομιλήσει με το κοινό για αρκετή ώρα μετά το τέλος της ταινίας, απαντώντας σε ερωτήσεις και βγαίνοντας φωτογραφίες με τους φανατικούς θαυμαστές του που δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ο ρόλος του Φίνιξ στο νέο φιλμ του Τοντ Φίλιπς έχει λάβει αντικρουόμενα σχόλια από μερίδα των κριτικών κινηματογράφων με αποκορύφωμα την ερώτηση του Robbie Collins, δημοσιογράφου στην βρετανική Telegraph, ο οποίος ρώτησε τον ηθοποιό σε συνέντευξη Τύπου αν πιστεύει πως ο χαρακτήρας του Joker ενδέχεται να επηρρεάσει ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα, ωθόντας τους προς μία παραβατική και βίαια συμπεριφορά. Τότε ο Χοακίν απλώς αρνήθηκε να απαντήσει, εμφανώς ενοχλημένος με την άστοχη παρατήρηση του δημοσιογράφου, αποχωρώντας τελικά από την συνέντευξη.

To τρέιλερ της ταινίας Joker του Τοντ Φίλιπς.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ