Σκάνδαλα ξεσπούν πριν καλά καλά παντρευτεί ο Πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle. Άνθρωποι μέσα από το παλάτι «άνοιξαν το στόμα τους» και αποκάλυψαν πως οι ευθύνες έχουν βαρύνει πολύ τον Χάρι. Πηγές όπως τονίζει η Daily Mail σημειώνουν πως αν ήταν ακόμα εν ενεργεία ο έμπιστος γραμματέας της Ελισάβετ σερ Κρίστοφερ Γκέιτ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Ο Χάρι φαίνεται πως δεν τα έχει πάει και πολύ καλά με την οργάνωση του γάμου του με τη Meghan Markle. Ο σερ Κρίστοφερ αποχώρησε αιφνιδιαστικά πέρυσι λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ο Πρίγκιπας Φίλιππος επι της ουσίας βγαίνει στην σύνταξη. Και ξαφνικά ο Κάρολος βρέθηκε με περισσότερες εξουσίες στα χέρια του. «Ο σερ Κρίστοφερ θα ήξερε πως να χειριστεί τα πράγματα και κυρίως πως να χειριστεί τον Χάρι», αναφέρει άνθρωπος από το Παλάτι

Ο «θερμοκέφαλος» Χάρι απέδειξε ότι δεν λειτουργεί με τον σωστό τρόπο από το 2016 όταν εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση για όσους σχολίαζαν την σχέση του με την Meghan Markle. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι έξι μήνες μετά τον αρραβώνα τους ο Χάρι δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον πεθερό του, μία γνωριμία που αν είχε γίνει στην ώρα της θα είχε γλιτώσει το Μπάκιγχαμ από μεγάλους μπελάδες, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Όπως όλα δείχνουν δεν θα τον γνωρίσει άμεσα. Τόσο εκείνος όσο και η Meghan έχουν μιλήσει μόνο στο τηλέφωνο με τον κ. Markle. Και τώρα είναι πολύ αργά. Και τώρα συγγενείς της Meghan βρίσκονται στο Λονδίνο όχι ως καλεσμένοι αλλά ως πληρωμένοι σχολιαστές από τηλεοπτικά δίκτυα.

Δες στο βίντεο όλο το χρονικό του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει λίγες ώρες πριν τον γάμο στην οικογένεια της Μέγκαν Μαρκλ.

 

TAGS