ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ο Χάρι είναι πολύ μαλθακός γι' αυτό έχει απόλυτη ανάγκη τη Μέγκαν Μαρκλ»

Ο Κάρολος περιέγραψε τον γιο του ως μία αδύναμη προσωπικότητα που χρειαζόταν κάποια πολύ ισχυρή γυναίκα για να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά.

«Ο Χάρι είναι πολύ μαλθακός γι' αυτό έχει απόλυτη ανάγκη τη Μέγκαν Μαρκλ»

Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε διαισθανθεί από πολύ νωρίς ότι θα υπήρχαν «προβλήματα» με την ένταξη της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια, όπως ισχυρίζεται βασιλικός συγγραφέας.

Ο Νάιτζελ Κόθορν, συγγραφέας του βιβλίου "Prince Andrew, Epstein and the Palace" δήλωσε ότι παρόλο που ο Κάρολος θαύμαζε τη Μέγκαν, φοβόταν ότι δεν υπήρχε χώρος για εκείνη καθώς «υπάρχει χώρος μόνο για μια ισχυρή γυναίκα στην βασιλική οικογένεια - και αυτή ήταν η βασίλισσα».

Ο συγγραφέας είπε σε συνέντευξή του: «Νομίζω ότι στον πρίγκιπα Κάρολο αρέσουν οι ισχυρές γυναίκες, αλλά στην οικογένειά του υπάρχει χώρος μόνο για μια βασίλισσα. Γι'αυτό και προέβλεψε από νωρίς τα μεγάλα προβλήματα που θα ακολουθούσαν με την είσοδο της Μαρκλ στην οικογένεια».

Σίγουρα, ο Χάρι και η Μέγκαν ενίσχυσαν τη δημοτικότητα της βασιλικής οικογένειας ωστόσο οι βλέψεις τους ήταν υπερβολικά μεγάλες, ισχυρίστηκε ο συγγραφέας προσθέτοντας ότι το γεγονός ότι τελικά το ζευγάρι αποχώρησε είναι θετικό καθώς η μοναρχία είναι και πρέπει να παραμείνει ένα μικρό ενωμένο σχήμα, και όχι ένα συνονθύλευμα αστέρων σε διαφορετικές τροχιές.

Ο Κόθορν πρόσθεσε ακόμα ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος έκανε μεγάλη προσπάθεια να υποστηρίξει τα σχέδια του Χάρι και της Μέγκαν, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα ενοχλούσαν άλλα μέλη της οικογένειας.

«Ο Χάρι είναι πολύ μαλθακός γι' αυτό έχει απόλυτη ανάγκη τη Μέγκαν Μαρκλ»
«Νομίζω ότι στον πρίγκιπα Κάρολο αρέσουν οι ισχυρές γυναίκες, αλλά στην οικογένειά του υπάρχει χώρος μόνο για μια βασίλισσα. Γι'αυτό και προέβλεψε από νωρίς τα μεγάλα προβλήματα που θα ακολουθούσαν με την είσοδο της Μαρκλ στην οικογένεια».

Στην πραγματικότητα, όμως, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω από το να τους προσφέρει ηθική υποστήριξη. Η οποία προφανώς δεν ήταν αρκετή για να τους κρατήσει στην οικογένεια.

«Αναμφίβολα, ο Κάρολος λυπάται πολύ για το γεγονός ότι δεν θα βλέπει τον γιο και την οικογένειά του όσο θα ήθελε. Του αρέσει η παράδοση και η τάξη» προσθέτει ο συγγραφέας.

Σύμφωνα με τις πηγές από το παλάτι, η Μέγκαν Μαρκλ ανέπτυξε ακόμα πιο στενή σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο από τότε που την συνόδευσε νύφη στην εκκλησία, τον Μάιο του 2018. Οι δύο τους λέγεται ότι ταίριαζαν πολύ και είχαν κοινό ενδιαφέρον για την τέχνη, τον πολιτισμό και την ιστορία.

«Αναμφίβολα, ο Κάρολος λυπάται πολύ για το γεγονός ότι δεν θα βλέπει τον γιο και την οικογένειά του όσο θα ήθελε. Του αρέσει η παράδοση και η τάξη» προσθέτει ο συγγραφέας.

Ο μελλοντικός βασιλιάς λέγεται ακόμη ότι αποκαλούσε την νύφη του Tungsten, μια ονομασία εμπνευσμένη από το σκληρό μέταλλο βολφράμιο που είναι γνωστό για την αντοχή και τη δύναμή του.

Μάλιστα, δημοσίευμα της Daily Mail ισχυρίζεται ότι «ο πρίγκιπας Κάρολος θαύμαζε τη Μέγκαν για τη δύναμή της και τη στήριξη που προσφέρει στον Χάρι, ο οποίος χρειάζεται μια μορφή «ισχυρής στήριξης» στη ζωή του, καθώς είναι λίγο μαλθακός

Και βρήκε αυτή τη στήριξη στο πρόσωπο της Μέγκαν, η οποία είναι η κυρίαρχη σε αυτή τη σχέση, όπως φάνηκε από την αρχή. Ωστόσο, δεν κατάφερε να επιβληθεί σε όλη την οικογένεια, όπως είχε υπολογίσει.

Ένα βίντεο σχετικά με τον φημολογούμενο καυγά που λέγεται ότι ξέσπασε στα γενέθλια του Καρόλου πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.