Ο πρίγκιπας Κάρολος είχε διαισθανθεί από πολύ νωρίς ότι θα υπήρχαν «προβλήματα» με την ένταξη της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια, όπως ισχυρίζεται βασιλικός συγγραφέας.

Ο Νάιτζελ Κόθορν, συγγραφέας του βιβλίου "Prince Andrew, Epstein and the Palace" δήλωσε ότι παρόλο που ο Κάρολος θαύμαζε τη Μέγκαν, φοβόταν ότι δεν υπήρχε χώρος για εκείνη καθώς «υπάρχει χώρος μόνο για μια ισχυρή γυναίκα στην βασιλική οικογένεια - και αυτή ήταν η βασίλισσα».

Ο συγγραφέας είπε σε συνέντευξή του: «Νομίζω ότι στον πρίγκιπα Κάρολο αρέσουν οι ισχυρές γυναίκες, αλλά στην οικογένειά του υπάρχει χώρος μόνο για μια βασίλισσα. Γι'αυτό και προέβλεψε από νωρίς τα μεγάλα προβλήματα που θα ακολουθούσαν με την είσοδο της Μαρκλ στην οικογένεια».

Σίγουρα, ο Χάρι και η Μέγκαν ενίσχυσαν τη δημοτικότητα της βασιλικής οικογένειας ωστόσο οι βλέψεις τους ήταν υπερβολικά μεγάλες, ισχυρίστηκε ο συγγραφέας προσθέτοντας ότι το γεγονός ότι τελικά το ζευγάρι αποχώρησε είναι θετικό καθώς η μοναρχία είναι και πρέπει να παραμείνει ένα μικρό ενωμένο σχήμα, και όχι ένα συνονθύλευμα αστέρων σε διαφορετικές τροχιές.

Ο Κόθορν πρόσθεσε ακόμα ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος έκανε μεγάλη προσπάθεια να υποστηρίξει τα σχέδια του Χάρι και της Μέγκαν, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα ενοχλούσαν άλλα μέλη της οικογένειας.

«Νομίζω ότι στον πρίγκιπα Κάρολο αρέσουν οι ισχυρές γυναίκες, αλλά στην οικογένειά του υπάρχει χώρος μόνο για μια βασίλισσα. Γι'αυτό και προέβλεψε από νωρίς τα μεγάλα προβλήματα που θα ακολουθούσαν με την είσοδο της Μαρκλ στην οικογένεια».

Στην πραγματικότητα, όμως, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω από το να τους προσφέρει ηθική υποστήριξη. Η οποία προφανώς δεν ήταν αρκετή για να τους κρατήσει στην οικογένεια.

«Αναμφίβολα, ο Κάρολος λυπάται πολύ για το γεγονός ότι δεν θα βλέπει τον γιο και την οικογένειά του όσο θα ήθελε. Του αρέσει η παράδοση και η τάξη» προσθέτει ο συγγραφέας.

Σύμφωνα με τις πηγές από το παλάτι, η Μέγκαν Μαρκλ ανέπτυξε ακόμα πιο στενή σχέση με τον πρίγκιπα Κάρολο από τότε που την συνόδευσε νύφη στην εκκλησία, τον Μάιο του 2018. Οι δύο τους λέγεται ότι ταίριαζαν πολύ και είχαν κοινό ενδιαφέρον για την τέχνη, τον πολιτισμό και την ιστορία.

«Αναμφίβολα, ο Κάρολος λυπάται πολύ για το γεγονός ότι δεν θα βλέπει τον γιο και την οικογένειά του όσο θα ήθελε. Του αρέσει η παράδοση και η τάξη» προσθέτει ο συγγραφέας.

Ο μελλοντικός βασιλιάς λέγεται ακόμη ότι αποκαλούσε την νύφη του Tungsten, μια ονομασία εμπνευσμένη από το σκληρό μέταλλο βολφράμιο που είναι γνωστό για την αντοχή και τη δύναμή του.

Μάλιστα, δημοσίευμα της Daily Mail ισχυρίζεται ότι «ο πρίγκιπας Κάρολος θαύμαζε τη Μέγκαν για τη δύναμή της και τη στήριξη που προσφέρει στον Χάρι, ο οποίος χρειάζεται μια μορφή «ισχυρής στήριξης» στη ζωή του, καθώς είναι λίγο μαλθακός

Και βρήκε αυτή τη στήριξη στο πρόσωπο της Μέγκαν, η οποία είναι η κυρίαρχη σε αυτή τη σχέση, όπως φάνηκε από την αρχή. Ωστόσο, δεν κατάφερε να επιβληθεί σε όλη την οικογένεια, όπως είχε υπολογίσει.

Ένα βίντεο σχετικά με τον φημολογούμενο καυγά που λέγεται ότι ξέσπασε στα γενέθλια του Καρόλου πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS