Ο γνωστός πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στο Dot για την αποδοχή που γνωρίζει από το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τα υβριστικά μηνύματα. «Όταν πήρα τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες δεν φοβήθηκα γιατί συνήθως τέτοιους ρόλους παίζω. Και στο θέατρο και στην τηλεόραση συνήθως με παίρνουν να παίξω ό,τι πιο διατροφικό και ανώμαλο υπάρχει σε άτομο» είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης. 

«Σήμερα δεν δέχεσαι αρνητικά σχόλια στο δρόμο, για τον ρόλο που ερμηνεύεις, υπάρχουν τα μηνύματα στα social media. Έχω ίνσταγκραμ και μου στέλνουν μηνύματα του τύπου "αλήτη, τι κάνεις στην Ελένη" και τα λοιπά. Εντάξει, δεν απαντάω αλλά πλάκα έχει. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να απαντάω στον καθένα αλλά σίγουρα καταλαβαίνω από που προέρχεται. Κάποιοι άνθρωποι που ταυτίζονται τόσο πολύ σε σημείο να σου στέλνουν μήνυμα τέτοιο υπάρχει κάποιο πρόβλημα δικό τους. Δεν είναι δικό μου το θέμα» πρόσθεσε ακόμα.

Επίσης, ο Βασίλης Μπισμπίκης αναφέρθηκε στον αείμνηστο Φαίδωνα Γεωργίτση, που ήταν καθηγητής του, ενώ μίλησε για το γάμο του και το πόσο άλλαξε τη σχέση με τη γυναίκα του ο ερχομός του γιου του. Παράλληλα, θυμήθηκε την παλαιότερη εξίσου επιτυχημένη, αν όχι και περισσότερο, σειρά «Μυστικά της Εδέμ» για την οποία εισέπραττε τη θερμή αγκαλιά των τηλεθεατών.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS