Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον δείχνουν να ανυπομονούν κάθε χρόνο για το καλοκαίρι, όταν αφήνουν πίσω την Αμερική και ταξιδεύουν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο, όπου διατηρούν ένα πανέμορφο σπίτι. Η Γουίλσον, που εκτός από ηθοποιός είναι και καταξιωμένη παραγωγός του Χόλιγουντ, έχει ελληνική καταγωγή και δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία της για τη χώρα μας. Σε αυτό έχει συμπαρασύρει και τον σύζυγό της. Ο Τομ Χανκς λατρεύει την Ελλάδα και περνάει πλέον τόσο χρόνο στην Αντίπαρο που νιώθει και ο ίδιος Έλληνας. Πρόσφατα πήρε και το ελληνικό διαβατήριο, ενώ είναι πολύ ενεργό σε τοπικά θέματα που αφορούν την καθαριότητα και την προστασία των υδάτων στο αγαπημένο του νησί. 

Παρόλα αυτά, το διάσημο ζευγάρι βρίσκει λίγο χρόνο για να γυρίσει και στα κοντινά νησιά, όπως η Πάρος, η Σίφνος και τα όμορφα Κουφονήσια. Αυτές τις μέρες Γουίλσον και Χανκς χαλαρώνουν στα ανοικτά του μικρού, κυκλαδίτικου νησιού πάνω στο ιδιωτικό, υπερπολυτελές σκάφος τους, προσπαθώντας να αφήσουν πίσω τις άσχημες αναμνήσεις του κορονοϊού, με τον οποίο νόσησαν και οι δύο τον περασμένο Μάρτιο, περνώντας μία μεγάλη περιπέτεια υγείας. 

Πάνω στο σκάφος τους συνέλαβε και ο φωτογραφικός φακός να ξεκουράζονται ο ένας με την παρέα του, αφού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της σόουμπιζ.

Δείτε τις φωτογραφίες του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον στο σκάφος τους στα Κουφονήσια:

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS