Εδώ και λίγο καιρό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει αρχίσει διαδικτυακές, ραδιοφωνικές εκπομπές στο Samano Radio. Mε τα εστιατόρια να παραμένουν κλειστά και τα γυρίσματα του MasterChef να μην έχουν αρχίσει ξανά οι εκπομπές συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό και αυτή τη φορά ο διάσημος σεφ είχε καλέσει στο στούντιο έναν άλλο σεφ. Και συγκεκριμένα τον έτερο κριτή στο μαγειρικό ριάλιτι, Σωτήρη Κοντιζά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε εχθές τα νέα με τον δικό του σπαρταριστό τρόπο, τρολάροντας απίστευτα τον φίλο και συνεργάτη του, προκαλώντας το γέλιο όλων των διαδικτυακών του φίλων.

«Τρίτη 5/5 καλεσμένος στο studio του Samano Radio στις 23:30!!! Το τζαπάνι, ο “Κινέζος” ο Τομ Κρουζ της Οκινάουα… Σωτήρης Κοντιζάς» γράφει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον λογαριασμό του στο Twitter για την αποψινή εκπομπή.

Στη συνέχεια επανέλαβε σε ένα άλλο στόρι ότι περιμένει τον Σωτήρη Κοντιζά στο στούντιο, αποκαλώντας τον αυτή τη φορά «Μπρους Λι των φτωχών».
 

Δείτε την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Πάντως ο σεφ του Nolan δεν το άφησε όλο αυτό αναπάντητο απειλώντας τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ότι θα τον τσαλαπατήσει στην εκπομπή, όπως τον έχει τσαλαπατήσει μαγειρικά πολλές φορές.


«Αφού τον έχω τσαλαπατήσει μαγειρικά πολλάκις, λαχταρούσε να βιώσει και μουσική συντριβή...» έγραψε με τη σειρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Πώς να χαλάσεις χατήρι σε ένα ρακούν-sex symbol» συνέχισε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Ωστόσο, ο Σωτήρης Κοντιζάς, γνωστός για την εμμονή τους στους καθαρούς πάγκους -αλλά και εν μέσω μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό – είχε και μια πολύ σαφή εντολή προς τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Θέλω καθαρά μικρόφωνα σήμερα» είπε.

Δείτε το στόρι του Σωτήρη Κοντιζά:

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS