Κάθε λίγο και λιγάκι, τα ξένα τάμπλοϊντς αναρτούν άρθρα του τύπου: Ο Τομ Κρουζ δεν έχει δει την κόρη του για 1 χρόνο, ή άλλα που αναφέρουν ημέρες. Όπως για παράδειγμα: Ο ηθοποιός έχει 410 ημέρες να δει τη Σούρι Κρουζ και πάει λέγοντας. Σήμερα όμως το Us Weekly αναφέρει ότι πατέρας και κόρη δεν έχουν ουσιαστικά καμία επαφή εδώ και τρία χρόνια. Για όσους από εσάς προτιμάτε να υπολογίζει σε ημέρες, είναι περίπου 1095.

Μια «οικογένεια πηγή» ισχυρίζεται ότι "Ο Tομ δεν έχει καμία σχέση με την Σούρι" και το Us Weekly φαίνεται να πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ηγέτες της Σαϊεντολογίας "αναγκάζουν τα μέλη να αποφεύγουν όποιον εγκαταλείπει την εκκλησία."

 

Το περιοδικό ρώτησε έναν εκπρόσωπο της εκκλησίας για τις κατευθυντήριες γραμμές της για τις σχέσεις μεταξύ των Σαϊεντολόγων και των "μη Σαϊεντολόγων φίλων ή μελών της οικογένειας.":

"Οι Σαϊεντολόγοι σέβονται την πίστη των άλλων, και συναναστρέφονται τα μέλη της κάθε θρησκείας. Οι Σαϊεντολόγοι δεν κόβουν τους δεσμούς με τους μη-Σαϊεντολόγους φίλους ή μέλη της οικογένειας, επειδή έχουν επιλέξει μια άλλη θρησκεία. Δεδομένου ότι η Σαϊεντολογία είναι μια νέα θρησκεία, οι Σαϊεντολόγοι έχουν πολλούς φίλους και μέλη της οικογένειας οι οποίοι έχουν άλλη πίστη ή καθόλου πίστη. Αυτό δεν προκαλεί καμία διένεξη. "
 

TAGS