Μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη ανάμεσα στις νέες καταγγελίες που έρχονται στο φως είναι και εκείνη ενός 35χρονου λογοθεραπευτή, του Χρήστου Πέρρου, που σύμφωνα με τη μαρτυρία του στο Star έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό όταν εκείνος ήταν μόλις 14 ετών.

«1999, μόλις 14 χρονών, συνάντησα τον εν λόγω σκηνοθέτη τυχαία έξω από έναν κινηματογράφο, όπου μου έκανε πρόταση να πάω σπίτι του με σεξουαλικές διαθέσεις, κάτι που αρνήθηκα» λέει και προσθέτει πως τέσσερα χρόνια μετά, όταν ήθελε να γίνει ηθοποιός, επισκέφτηκε μια δραματική σχολή για να πάρει πληροφορίες, όπου τον ξανασυνάντησε, μαζί με έναν ακόμα άντρα τον οποίο αποκαλεί «συνεργό» του:

«Μου πρότεινε να πάω από το σπίτι του ένα απόγευμα με σκοπό να περάσω στη δραματική σχολή χωρίς εξετάσεις, κάτι που αρνήθηκα. Μετά από λίγους μήνες, το άτομο που με είχε υποδεχθεί στη δραματική σχολή, τότε φοιτητής, σήμερα γνωστός ηθοποιός, μου πρότεινε να συνευρεθούμε ερωτικά οι τρεις μας. Μια άρρωστη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων, που πιστεύω ότι δρούσαν σαν ένα μυαλό, όπου ο συνεργός αλίευε τα μελλοντικά θηράματα».

Δείτε τις δηλώσεις του Χρήστου Πέρρου στο Star:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: Δημήτρης Λιγνάδης και Μαρία Κίτσου, «Μακμπέθ», Εθνικό Θέατρο, 2020, NDP
 

TAGS