Κάποιοι λένε ότι ο κόσμος της μόδας είναι μια αδυσώπητη βιομηχανία, γεμάτη ένταση και λάμψη. Ενίοτε έτσι είναι. Για παράδειγμα, η τελευταία κίνηση του Ιταλού σχεδιαστή Stefano Gabbana, όταν είδε το νυφικό της μπλόγκερ, Κιάρα Φεράνι, το οποίο είχε την υπογραφή της Maria Grazia Chiuri του οίκου Dior. Αντί για συναδελφική αλληλεγγύη ο ένας εκ των δύο Dolce Gabbana έσπευσε να σχολιάσει ως «φτηνό» το αποτέλεσμα. Μάλιστα, όπως το διαβάσατε, έγραψε τη λέξη «φτηνό», λες και παίζει σε κόντρα μεταξύ πρωταγωνιστών σε πάνελ της Αννίτας Πάνια. 

Εννοείται ότι το σχόλιό του έγινε viral και εκατοντάδες φανατικοί της Κιάρα δεν δίστασαν να αντιπαρατεθούν μαζί του και να σχολιάσουν την μικροπρέπειά του.

Η Κιάρα, από την άλλη, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας δεν έχει απαντήσει στον «κακούλη» σχεδιαστή, αλλά υποθέτουμε δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα η άποψή του, καθώς για ακόμα μια χρονιά ήταν η πιο καλοπληρωμένη μπλόγκερ του κόσμου -άλλωστε έχει ξαναδεχτεί τη δημόσια κριτική του σχεδιαστή, ο οποίος από ότι φαίνεται έχει αποκτήσει κάποια «γεροντικά» χαρακτηριστικά γκρίνιας. 

Δείτε το επίμαχο post με τα σχόλια του Stefano Gabbana από κάτω: