Τα γυρίσματα του Survivor έχουν ξεκινήσει στον Άγιο Δομίνικο πριν αρχίσει η προβολή της εκπομπης μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του SKAI, οπότε αυτά που βλέπουμε εμείς στις οθόνες μας έχουν συμβεί λίγο καιρό πριν κι όσα γυρίζονται τώρα θα τα δούμε σε περίπου 1 με 2 εβδομάδες από τώρα. 

Ο Σάκης Τανιμανίδης πάντως που βρίσκεται στο νησί της Καραϊβικής και ευτυχώς για εκείνον περνάει λίγο πιο εύκολα και ευχάριστα από τους παίκτες, φροντίζει να ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από το νησί αλλά και το παιχνίδι κι έτσι το κοινό παίρνει μία μικρή ιδέα για το τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Αυτή τη φορά επέλεξε να αποκαλύψει μέσα από τα σύντομα stories του Instagram (τη νέα δυνατότητας της εφαρμογής με την οποία μπορείς να ποστάρεις μία φωτογραφία για μόλις 24 ώρες κι έπειτα εκείνη εξαφανίζεται) ένα βασικό στοιχείο στις επόμενες δοκιμασίες του Survivor

Aπ ΄ό,τι βλέπουμε οι παίκτες θα κληθούν να σκαρφαλώσουν πολύ και μάλιστα με αρκετή ζέστη, αφού τα πρωινά ο υδράργυρος στον Άγιο Δομίνικο αγγίζει τους 28 βαθμούς. Φαντάσου τα μεσημέρια.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και αναρωτιέται «Ποιος», ποιος δηλαδή θα καταφέρει να κερδίσει το επόμενο έπαθλο φαγητού.

TAGS