Η ημέρα που κυκλοφόρησε η είδηση της γέννησης του τρίτου παιδιού της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ φαίνεται σαν χτες, ιδιαίτερα στην εποχή της πανδημίας που έχει χαθεί η αίσθηση του χρόνου, αλλά έχουν περάσει κιόλας τρία χρόνια. Ο πρίγκιπας Λουίς, όπως ονομάστηκε, ήρθε στον κόσμο στις 23 Απριλίου 2018 και γιορτάζει τα τρίτα γενέθλιά του.

Με αυτή την αφορμή, η δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράστηκε μια πρόσφατη φωτογραφία του, όπου τον βλέπουμε να έχει μεγαλώσει εντυπωσιακά. Το αγοράκι, που από μωρό μεταμορφώθηκε πολύ γρήγορα σε χαριτωμένο νήπιο, ποζάρει με πλατύ χαμόγελο πάνω σε κόκκινο ποδήλατο ισορροπίας. Το στιγμιότυπο προέρχεται από την πρώτη του μέρα στο σχολείο, για την οποία προφανώς ανυπομονούσε.

Ο μικρός πρίγκιπας θα ακολουθήσει τα χνάρια της αδερφής του, πριγκίπισσας Σάρλοτ, φοιτώντας στο βρεφονηπιακό σταθμό Willcocks Nursery School. Τα παιδιά που γίνονται δεκτά εκεί μπορούν να παρακολουθήσουν τα πρωινά μαθήματα, τα οποία κοστίζουν 10.200 £ τον χρόνο, ή τα απογευματινά μαθήματα, με κόστος 6.750 £ ετησίως.

Δείτε τη νέα ανάρτηση με τον πρίγκιπα Λούις:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα τρία παιδιά τους:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε ένα ρεπορτάζ για τα τρίτα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS