Έχοντας ερμηνεύσει έξοχα τον Ίγκι Ποπ, ο οποίος ήταν και είδωλο του ίδιου, ο αγαπημένος ηθοποιός που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ανακοίνωσε στην παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου και το τηλεοπτικό κοινό πως αυτός και η Γεωργία Αβασκαντήρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

«Πριν ξεκινήσουμε με την κριτική επιτροπή θέλω να πω κάτι. Ε, γεια σας επιτροπή! Θέλω να αφιερώσω όλη αυτή τη διαδικασία, όλη αυτή την εμφάνιση στο παιδί μου». Στη συνέχεια «βούτηξε» στο κοινό, όπου και βρισκόταν η σύζυγος του. 

«Το κρατάγαμε λίγο μυστικό αλλά, επειδή θέλουμε να έρχεται εδώ η γυναίκα και να μην κρύβεται με φορέματα περίεργα, είπαμε να το δείξουμε» είπε καταχαρούμενος ο Γιώργος Χρανιώτης συμπληρώνοντας ότι στο κοινό βρίσκεται η μητέρα του επίσης κι άλλα μέλη της οικογένειάς του. 

Δείτε το στιγμιότυπο στο βίντεο:

Λίγο καιρό πριν είχε μοιραστεί το υπερηχογράφημα του γιατρού τους στο ίνσταγκραμ, ενώ η πρώτη αποκάλυψη έγινε στο πρωινό του ΑΝΤ1:

«Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται και στα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται. Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS