Όταν είσαι Δούκισσα και μέλλουσα βασίλισσα έχεις την πολυτέλεια να φτιάξεις τον δικό σου, προσωπικό κήπο μέσα σε ένα ήδη πανέμορφο πάρκο, αυτό της ανθοκομικής έκθεσης του Chelsea, ένα εντυπωσιακό ετήσιο event που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους λάτρεις του πράσινου και των λουλουδιών σε όλο τον κόσμο. Και κάπως έτσι η Κέιτ Μίντλετον, που έχει πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια της, αποφάσισε να τον αξιοποιήσει δημιουργικά κατασκευάζοντας έναν υπέροχο, καταπράσινο χώρο, έναν κήπο σαν προσωπική παιδική χαρά αφιερωμένο στην αγάπη για τα τρία παιδιά της, έναν χώρο τον οποίο θα μπορούν να επισκέπτονται προκειμένου να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί, σαν οικογένεια.  

Μάλιστα η Δούκισσα του Κέμπριτζ μοιράστηκε στην επίσημη σελίδα του Παλατιού του Κένσινγτον στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για την σπουδαιότητα του να περνούν οι γονείς όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους, ειδικά μέχρι την ηλικία των 5 ετών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία που έμαθα πρόσφατα είναι πως το 90% του ενήλικου εγκεφάλου μας δημιουργείται μέχρι την ηλικία των 5 ετών. Αυτό σημαίνει πόσο σημαντικό και πολύτιμο είναι οι γονείς να αφοσιώνονται στον ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους, αλλά και στις δραστηριότητες έξω από το σπίτι. Οι δραστηριότητες αυτές έχουν πολύ βαθύ και ουσιαστικό αντίκτυπο στην ψυχική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών μας».

Η οικογένεια του Ουίλιαμ και της Μίντλετον πέρασε όμορφες, ιδιωτικές στιγμές στο αυτοσχέδιο πάρκο της Κέιτ και μοιράστηκε μερικές όμορφες φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του Kensington Palace στο Instagram, oι οποίες αυτή τη στιγμή κάνουν τον γύρο του πλανήτη. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS