Μία είδηση που μάλλον σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει έκανε την εμφάνιση της από τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας στο παγκόσμιο ίντερνετ. O πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Τζέιμι, πήρε τελικά την απόφαση - εν μέσω τρομερών αντιδράσεων και πιέσεων από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και από τους πιο ένθερμους φανς της τραγουδίστριας - να παραιτηθεί από τον έλεγχο της καριέρας της, αλλά και της μεγάλης, προσωπικής περιουσίας της ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο δικηγορός της Μπίτνεϊ Σπίαρς, Μάθιου Ροζενγκάρτ, χαρακτήρισε το νέο ως «μία μεγάλη νίκη» και δήλωσε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κύριος Σπίαρς και ο δικηγόρος του συμφώνησαν να υπογράψουν την παραίτηση του από την θέση του κηδεμόνα της Μπρίτνεϊ».

Από την πλευρά του ο πατέρας της ποπ σταρ ανακοίνωσε μέσω των εκπροσώπων του ότι ο λόγος που αποσύρεται από την κηδεμονία της κόρης του είναι το γεγονός ότι «δεν θεωρεί πως μία μεγάλη δικαστική διαμάχη μαζί της αλλά και οι πολύ αρνητικές αντιδράσεις σε βάρος του θα της κάνουν καλό». 

Ο Τζέιμι Σπίαρς είχε αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της καλλιτεχνικής καριέρας της Μπρίτνεϊ, μίας από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ των 90's και των early 00's, πριν από περίπου 13 χρόνια όταν η διάσημη τραγουδίστρια κατέρρευσε ψυχολογικά και νοσηλεύτηκε για κάποιο διάστημα σε ψυχιατρική κλινική του Λος Άντζελες.

Χειριζόταν το σύνολο της τεράστιας περιουσίας της κόρης της για όλο αυτό το διάστημα και λάμβανε όλες τις αποφάσεις εκ μέρους της. Η ίδια η Σπίαρς έχει σταματήσει να δίνει συναυλίες, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν σκόπευε να επιστρέψει στη σκηνή για όσο καιρό ο πατέρας της διατηρούσε τον έλεγχο της καριέρας και των οικονομικών της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS