Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, 

Η γνωστή παρουσιάστρια, φέτος βρίσκεται την εκπομπή, Γράμμα για σένα, στο Open. Μίλησε για το παρασκήνιο της εκπομπής Πάμε Πακέτο, εξομολογήθηκε ότι ο μπαμπάς της είναι υιοθετημένος και αναφέρθηκε στα παιδιά της, κάτι που δεν κάνει συχνά.

«Δεν κοστολογείται ούτε η αγάπη ούτε το ανθρώπινο αίτημα για συνεύρεση με ένα δικό του άνθρωπο, αλλά εντάξει, συμβαίνει να είμαστε σε μία κατάσταση που υπάρχουν επιχειρήσεις, τα κανάλια είναι επιχειρήσεις, δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα ούτε οργανισμοί, δυστυχώς. Παρ’ όλα αυτά, αυτή η εκπομπή δεν έπεσε πότε στα νούμερα. Παρότι είχε δυσκολίες απέναντι, ο κόσμος τη στήριξε τόσο πολύ, γιατί ήταν όλη η αλήθεια που βγήκε μέσα από εκεί. Τα πρώτα χρόνια δεν τα κοιτούσα καθόλου τα νούμερα. Μετά, όταν άρχισα να βλέπω ότι αυτό είναι και το ζητούμενο για το αν θα παραμείνω στην τηλεόραση άρχισα να τα κοιτάω. Εμένα με ένοιαζε όλα τα χρόνια το αίτημα να έχει ένα αίσιο τέλος» είπε για το Πάμε πακέτο. 

«Ο πατέρας μου ήταν υιοθετημένος και εγώ βρέθηκα σε μία εκπομπή που ένωνα ανθρώπους. Το ξέρω από μικρή. Πέθαναν οι γονείς του και τον υιοθέτησε ο θείος του. Ήξερε απόλυτα ο πατέρας μου. Ένα παιδί πρέπει να μαθαίνει μόνο αν το θέλει. Είναι θέμα των γονέων. Οι συμβουλές των ψυχολόγων είναι να το λένε σε μικρή ηλικία, 4-5 ετών όταν αρχίζει να καταλαβαίνει, γιατί μπορεί να συμβεί κάτι ακραίο αργότερα και να το μάθει και να σοκαριστεί» συνέχισε η παρουσιάστρια με μια προσωπική της εξομολόγηση. 

«Ο μικρότερος γιος μου στην αρχή της πανδημίας ήταν στην Αγγλία και ταλαιπωρήθηκε πολύ για να γυρίσει στη Ελλάδα. Τώρα είναι ακόμα εδώ. Νιώθει πολύ πιο ασφαλής κι εγώ σαφέστατα πιο ήρεμη. Ο μεγάλος μου γιος δουλεύει ως σκάουτερ στον ΠΑΟΚ. Ταξιδεύει συνέχεια, είναι καταπληκτική η δουλειά του» είπε στο τέλος. 

 

Δείτε τι είπε στα δύο παρακάτω βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS