ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ο πατέρας μου δεν με βλέπει στο δελτίο. Μου τηλεφωνεί στη διάρκειά του να μου πει κάτι άσχετο»

Για τα παράπονα από τον πατέρα της αλλά και την παράξενη γνωριμία με τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, μίλησε η anchorwoman του δελτίου του Mega, Ράνια Τζίμα.

«Ο πατέρας μου δεν με βλέπει στο δελτίο. Μου τηλεφωνεί στη διάρκειά του να μου πει κάτι άσχετο»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ράνια Τζίμα, μίλησε για τη σχέση με τον σύντροφό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά και για την αδυναμία του πατέρα της να αποδεχτεί την καριέρα της στη δημοσιογραφία, μέχρι και σήμερα.

«Δεν είμαι το αφεντικό στη σχέση με το σύζυγό μου» σχολίασε η anchorwoman του κεντρικού δελτίου του Mega. «Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ πιο έντονες γωνίες από εμένα. Εγώ αν χρειαστεί θα τις στρογγυλέψω. Θα φωνάξω, θα βρίσω, θα γκρινιάξω, θα του κάνω τη ζωή μαύρη και στο τέλος θα υποχωρήσω. Ο Γαβριήλ δεν θα ακουστεί, θα σου χαμογελάσει».

Η σχέση τους, πάντως, δεν ξεκίνησε σε καμία περίπτωση με αμοιβαίο έρωτα με την πρώτη ματιά: «Πριν τον γνωρίσω, τον έκοβα συνέχεια. Έλεγα, τι να πούμε με αυτόν; Ήμασταν τότε στα βάθη του Μνημονίου δεν μας έδιναν λεφτά, και ο Γαβριήλ είχε βγει από την περιπέτεια του Δήμου της Αθήνας. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν δραματική. Δεν κατάλαβα πώς την πάτησα με τον Γαβριήλ ακόμα και τώρα, 5,5 χρόνια μετά».

«Η πρώτη μας συνάντηση ήταν δραματική. Δεν κατάλαβα πώς την πάτησα με τον Γαβριήλ ακόμα και τώρα, 5,5 χρόνια μετά».

Η ίδια, ωστόσο, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει κάποιες αρετές του, ξεκινώντας από τις προφανείς: «Πρωτίστως μου αρέσει το ότι είναι πολύ όμορφος. Ο πιο ωραίος άντρας της Αθήνας. Επίσης όταν είσαι σε ένα μεταίχμιο, να πάρεις μια απόφαση που μπορεί να είναι και δύσκολη, σε κοιτάει με αυτό το βλέμμα που λέει, πραγματικά δεν φοβάται αυτός ο τύπος. Σου λέει, πήδα, κι εγώ θα είμαι εκεί και θα απλώσω ένα πλέγμα προστασίας».

Σήμερα λοιπόν η Τζίμα παραδέχεται πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της πλέον χωρίς τον άντρα και την κόρη τους. «Νομίζω θα κατέρρεα. Δεν θα το άντεχα. Δεν μου αρέσει να είμαι ευάλωτη, αλλά εκεί είμαι».

«Πρωτίστως μου αρέσει το ότι είναι πολύ όμορφος. Ο πιο ωραίος άντρας της Αθήνας»

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης για τον πατέρα της και την αδυναμία του να αποδεχτεί την επιλογή της καριέρας της στη δημοσιογραφία: «Ο μπαμπάς μου ακόμα και τώρα δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Λέει, τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις, πουλάτε αέρα κοπανιστό. Νομίζω ότι πιστεύει ότι εκείνα που πραγματικά χρειάζεται να ξέρει θα βρει έναν τρόπο να τα μάθει». Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα ενοχλητική συνήθειά του: «Όχι μόνο δεν με βλέπει στο δελτίο ειδήσεων, αλλά το χειρότερο είναι ότι με παίρνει τηλέφωνο στη διάρκειά του, να μου πει κάτι αδιάφορο, άσχετο. Σε σημείο που πιστεύω πια ότι το κάνει επίτηδες».

«Ο μπαμπάς μου ακόμα και τώρα δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Λέει, τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις, πουλάτε αέρα κοπανιστό»

Η αντίδραση του πατέρα της είχε ξεκινήσει από τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία: «Όταν ήμουν στην ΕΡΤ3, έπαιρνα 594 ευρώ μισθό και ο πατέρας μου έλεγε στη μάνα μου, το παιδί σου είναι χαζό, έχει κάποιο πρόβλημα, γιατί μόνταρα μέχρι αργά τη νύχτα. Ήταν δημόσιος υπάλληλος, όλα για εκείνον ήταν απτά, το δικό μας του φαίνεται ένα άυλο πράγμα. Η μαμά [που δεν βρίσκεται πια εν ζωή] ήταν πιο θετική, αλλά δεν πρόλαβε να δει και πολλά πράγματα. Εμένα αυτό [η δημοσιογραφία] με τραβούσε όπως δεν με έχει τραβήξει τίποτα άλλο».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

«Ο πατέρας μου δεν με βλέπει στο δελτίο. Μου τηλεφωνεί στη διάρκειά του να μου πει κάτι άσχετο»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.