Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ράνια Τζίμα, μίλησε για τη σχέση με τον σύντροφό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αλλά και για την αδυναμία του πατέρα της να αποδεχτεί την καριέρα της στη δημοσιογραφία, μέχρι και σήμερα.

«Δεν είμαι το αφεντικό στη σχέση με το σύζυγό μου» σχολίασε η anchorwoman του κεντρικού δελτίου του Mega. «Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ πιο έντονες γωνίες από εμένα. Εγώ αν χρειαστεί θα τις στρογγυλέψω. Θα φωνάξω, θα βρίσω, θα γκρινιάξω, θα του κάνω τη ζωή μαύρη και στο τέλος θα υποχωρήσω. Ο Γαβριήλ δεν θα ακουστεί, θα σου χαμογελάσει».

Η σχέση τους, πάντως, δεν ξεκίνησε σε καμία περίπτωση με αμοιβαίο έρωτα με την πρώτη ματιά: «Πριν τον γνωρίσω, τον έκοβα συνέχεια. Έλεγα, τι να πούμε με αυτόν; Ήμασταν τότε στα βάθη του Μνημονίου δεν μας έδιναν λεφτά, και ο Γαβριήλ είχε βγει από την περιπέτεια του Δήμου της Αθήνας. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν δραματική. Δεν κατάλαβα πώς την πάτησα με τον Γαβριήλ ακόμα και τώρα, 5,5 χρόνια μετά».

«Η πρώτη μας συνάντηση ήταν δραματική. Δεν κατάλαβα πώς την πάτησα με τον Γαβριήλ ακόμα και τώρα, 5,5 χρόνια μετά».

Η ίδια, ωστόσο, δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει κάποιες αρετές του, ξεκινώντας από τις προφανείς: «Πρωτίστως μου αρέσει το ότι είναι πολύ όμορφος. Ο πιο ωραίος άντρας της Αθήνας. Επίσης όταν είσαι σε ένα μεταίχμιο, να πάρεις μια απόφαση που  μπορεί να είναι και δύσκολη, σε κοιτάει με αυτό το βλέμμα που λέει, πραγματικά δεν φοβάται αυτός ο τύπος. Σου λέει, πήδα, κι εγώ θα είμαι εκεί και θα απλώσω ένα πλέγμα προστασίας».

Σήμερα λοιπόν η Τζίμα παραδέχεται πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της πλέον χωρίς τον άντρα και την κόρη τους. «Νομίζω θα κατέρρεα. Δεν θα το άντεχα. Δεν μου αρέσει να είμαι ευάλωτη, αλλά εκεί είμαι».

«Πρωτίστως μου αρέσει το ότι είναι πολύ όμορφος. Ο πιο ωραίος άντρας της Αθήνας»

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης για τον πατέρα της και την αδυναμία του να αποδεχτεί την επιλογή της καριέρας της στη δημοσιογραφία: «Ο μπαμπάς μου ακόμα και τώρα δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Λέει, τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις, πουλάτε αέρα κοπανιστό. Νομίζω ότι πιστεύει ότι εκείνα που πραγματικά χρειάζεται να ξέρει θα βρει έναν τρόπο να τα μάθει». Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα ενοχλητική συνήθειά του: «Όχι μόνο δεν με βλέπει στο δελτίο ειδήσεων, αλλά το χειρότερο είναι ότι με παίρνει τηλέφωνο στη διάρκειά του, να μου πει κάτι αδιάφορο, άσχετο. Σε σημείο που πιστεύω πια ότι το κάνει επίτηδες». 

«Ο μπαμπάς μου ακόμα και τώρα δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Λέει, τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις, πουλάτε αέρα κοπανιστό»

Η αντίδραση του πατέρα της είχε ξεκινήσει από τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία: «Όταν ήμουν στην ΕΡΤ3, έπαιρνα 594 ευρώ μισθό και ο πατέρας μου έλεγε στη μάνα μου, το παιδί σου είναι χαζό, έχει κάποιο πρόβλημα, γιατί μόνταρα μέχρι αργά τη νύχτα. Ήταν δημόσιος υπάλληλος, όλα για εκείνον ήταν απτά, το δικό μας του φαίνεται ένα άυλο πράγμα. Η μαμά [που δεν βρίσκεται πια εν ζωή] ήταν πιο θετική, αλλά δεν πρόλαβε να δει και πολλά πράγματα. Εμένα αυτό [η δημοσιογραφία] με τραβούσε όπως δεν με έχει τραβήξει τίποτα άλλο».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα της συνέντευξης:

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex
 

TAGS