Ακούγοντας για πρώτη φορά τα τραγούδια του, δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι είναι ελληνικές παραγωγές, και για την τεχνική αρτιότητα και τη φρεσκάδα του ήχου και για την άψογη αγγλική προφορά των στίχων. Κι όμως ο Good Job Nicky είναι ο Νικόλας, ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, που ακολουθεί διαφορετικά μουσικά μονοπάτια από εκείνα της οικογένειάς του. Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο 25χρονος μουσικός-φαινόμενο μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά του, αλλά και το πώς προέκυψε το καλλιτεχνικό παρατσούκλι του.

«Δεν υπάρχει κάτι που ντρέπομαι να πω στη μητέρα ή τον πατέρα μου, είναι φίλοι μου, πάνω απ’ όλα. Στην εφηβεία μού δώσανε το χώρο μου ώστε να εξελιχθώ ανθρώπινα και τώρα πια μπορώ να τους εμπιστευτώ με οποιαδήποτε πληροφορία».

«Δεν υπάρχει κάτι που ντρέπομαι να πω στη μητέρα ή τον πατέρα μου, είναι φίλοι μου, πάνω απ’ όλα. Στην εφηβεία μού δώσανε το χώρο μου ώστε να εξελιχθώ ανθρώπινα και τώρα πια μπορώ να τους εμπιστευτώ με οποιαδήποτε πληροφορία».

Υπάρχει, όμως, μια πληροφορία που κράτησε κρυφή, για ένα διάστημα, από τον πατέρα του: ότι τραγουδούσε. «Το έκρυβα μέχρι να είμαι μουσικά ώριμος ώστε να έχω να εκφράσω κάτι που με καλύπτει. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε καθόλου ότι τραγουδούσα. Η μαμά μου το ήξερε. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Είναι πάρα πολύ τιμητικό το γεγονός ότι ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ναι μεν έχω αυτό το γονίδιο, αλλά δεν ακολουθώ τον ίδιο δρόμο. Με αυτή τη νοοτροπία, δεν θα με ενοχλήσει να πει κάποιος, είναι και γιος του Πάριου».

«Είναι πάρα πολύ τιμητικό το γεγονός ότι ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ναι μεν έχω αυτό το γονίδιο, αλλά δεν ακολουθώ τον ίδιο δρόμο. Με αυτή τη νοοτροπία, δεν θα με ενοχλήσει να πει κάποιος, είναι και γιος του Πάριου».

Γιατί όμως επέλεξε να γίνει γνωστός σαν Good Job Nicky; «Αντιλαμβάνομαι ότι ίσως να κάνω καλή δουλειά, άρα πριν μου το δώσει κάποιος, θέλω να το δώσω στον εαυτό μου. Δέχομαι απόλυτα το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να μη με βρίσκει καλό ή ότι σίγουρα θα μαθαίνω για πάντα».

Την άψογη αγγλική προφορά του την αποδίδει στο γεγονός ότι για ένα διάστημα πηγαινοερχόταν στη Νέα Υόρκη για δουλειές. Αλλά και στο ότι ο αδερφός του, Χάρης Βαρθακούρης, μύησε την οικογένεια στους «Simpsons». Αν και η μητέρα του έχει διαφορετική άποψη: «Λέει ότι ο Νικόλας μια μέρα ξύπνησε και ήξερε αγγλικά, δεν ξέρουμε γιατί».

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξής του:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex
 

TAGS