Εχθές το βράδυ, σε κάποιο αμερικανικό, διαδικτυακό κανάλι κι ενώ είχε ημίχρονο κάποιος μεγάλος αγώνας NBA, η άκρη του ματιού έπιασε ένα οικείο πρόσωπο.

Ανάμεσα σε διαφημίσεις - υπερπαραγωγές για μεγάλες εταιρίες αθλητικών ειδών, ανάμεσα στα σποτάκια πασίγνωστης αλυσίδας ταχυφαγίων και λίγο πριν ξεκινήσει ξανά ο αγώνας, ο Πάνος Βλάχος πρότεινε στο αμερικανικό κοινό το «απόλυτο» οικογενειακό αυτοκίνητο.

Ο ηθοποιός που έχει αφήσει πίσω του την Ελλάδα, στο σημείο μάλιστα που η καριέρα του είχε πάρει την πάνω βόλτα χάρη στη Μουρμούρα, ζει εδώ και αρκετό καιρό στην Αμερική και προσπαθεί να καθιερωθεί στην δύσκολη βιομηχανία της σόουμπιζ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μέχρι στγμής τα πράγματα δείχνουν να του πηγαίνουν αρκετά καλά με τον ίδιο να έχει συμμετάσχει και σε μία θεατρική παράσταση στο Λος Άντζελες.

Πάντως η εμφάνιση του στην διαφήμιση μεγάλης μάρκας αυτοκινήτου, πίσω από το τιμόνι του οδηγού, σίγουρα είναι μία έκπληξη, την στιγμή μάλιστα που δεν περιμένεις να δεις το πρόσωπο ενός Έλληνα ηθοποιού σε ένα γνωστό, αμερικανικό δίκτυο, κατά την διάρκεια προγράμματος υψηλής τηλεθέασης.

Δείτε παρακάτω την διαφήμιση.

 

TAGS