,Μία είδηση που εντυπωσίασε τον κόσμο της εγχώριας σόουμπιζ μεταδίδει μέσα από εκτενές ρεπορτάζ της η εφημερίδα  «Espresso». Σύμφωνα με αυτή, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη μόλις υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, δίνοντας στη στενή φιλική τους σχέση, οικογενειακή υπόσταση. 

Οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο κολλλητοί υπέγραψαν το συμβαιολογραφικό έγγραφο και το κατέθεσαν εχθές το πρωί στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου όπου μένει μόνιμα ο Νίκος Μουτσινάς.

Είναι γνωστό ότι ανάμεσα στους δυο τους δεν υπάρχει κάποια ερωτική σχέση, με τη Μαίρη Συνατσάκη να διατηρεί εδώ και καιρό δεσμό με τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη, με τον οποίο, όμως, χώρισε πρόσφατα. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο παρουσιαστές πιθανόνατα πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε σύμφωνο συμβίωσης προκειμένου να υιοθετήσουν από κοινού ένα παιδί, ένα όνειρο ζωής για τον Νίκο Μουστινά. 

«Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής σε παλαιότερη συνέντευξη του, δηλώνοντας ότι ήταν αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να γίνει μία μέρα πατέρας.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS