Με έναν «μυστικό» πολιτικό γάμο η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, τον νευροχειρούργο Στέλιο Βλατάκη, στο δημαρχείο της Κηφισιάς. Η ηθοποιός που παρακολουθούμε στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Ήλιος», του ΑΝΤ1, είχε μιλήσει μερικούς μήνες νωρίτερα για την αναπάντεχη πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο σύντροφός της, χωρίς όμως να δώσει μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, όπως είχε πει τον Φεβρουάριο στο «Happy Day»: «Δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν μια μέρα που γύρισα από το γύρισμα και ήταν ανάμεσα σε αυτά τα απανωτά lockdown, που κάποια στιγμή τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Ήταν κάτι όμορφο και πραγματικά απροσδόκητο για εμένα. Εγώ επειδή αγχώνομαι με τον προγραμματισμό στα προσωπικά μου, το ζω, και λέω "ωραία, ό,τι είναι καλό, να έρθει”.

«Εγώ ήμουν το καλό παιδί, για να μην ταράξω τις ισορροπίες της οικογένειας. Αυτό το πλήρωνα με όλα τα ψυχοσωματικά της γης που μπορούσε να έχει ένα παιδάκι».

»Η εποχή είναι πολύ ιδιαίτερη, το Σεπτέμβριο για παράδειγμα είχαμε προγραμματίσει τον γάμο της αδερφής μου και αναβλήθηκε λόγω του ιού. Όποτε είναι, θα γίνει. Δεν έχουμε προγραμματίσει τίποτα απολύτως» έλεγε τότε η ηθοποιός προσθέτοντας πως όταν ήταν μικρή, ήταν το «παιδί σάντουιτς, ανάμεσα σε έναν αδερφό επαναστάτη και μια αδερφή “χαϊδεμένη”. Εγώ ήμουν το καλό παιδί, για να μην ταράξω τις ισορροπίες της οικογένειας. Αυτό το πλήρωνα με όλα τα ψυχοσωματικά της γης που μπορούσε να έχει ένα παιδάκι. Στο σχολείο είχα γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση», γεγονός που είχε οδηγήσει, τότε, την οικογένεια από τη Λαμία στο Παίδων στην Αθήνα.

Όταν αργότερα ανακάλυψε το θέατρο, ένιωσε να απελευθερώνεται, όπως πρόσθεσε, αν και μέχρι σήμερα«όταν πιέζω τον εαυτό μου, όλο και κάτι εμφανίζεται».

Δείτε το σύζυγο της Ευγενίας Δημητροπούλου:

Ο Στέλιος Βλατάκης είναι νευροχειρουργός. Φωτογραφία: nevroxeirourgos-vlatakis.com

Δείτε την παλαιότερη συνέντευξή της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: NDP

TAGS