Μια ακόμα επώνυμη προστίθεται στη λίστα όσων έχουν νοσήσει με COVID-19. Για την ακρίβεια, η Σάλμα Χάγιεκ ήταν ένα από τα πρώτα κρούσματα της πανδημίας, αλλά αποφάσισε να μοιραστεί πρόσφατα την εμπειρία της.

Ο γιατρός της, σύμφωνα με την 54χρονη ηθοποιό, την είχε «παρακαλέσει» να πάει στο νοσοκομείο γιατί ήταν «σε πολύ άσχημη κατάσταση», αλλά εκείνη είχε αρνηθεί: «Του είπα, όχι, σε ευχαριστώ, προτιμώ να πεθάνω στο σπίτι». 

Συνολικά, πέρασε επτά εβδομάδες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο στην κατοικία της στο Λονδίνο, που μοιράζεται με τον σύζυγό της, Φρανσουά Ανρί Πινό, και την κόρη της.

«Όταν άρχισα τις βιντεοκλήσεις στο Zoom, δεν μπορούσα να κάνω πολλές γιατί κουραζόμουν γρήγορα»

Σε κάποια φάση μάλιστα χρειάζεται να μπει σε οξυγόνο. Μέχρι σήμερα δεν έχει αναρρώσει πλήρως από τον κορονοϊό, όπως ισχυρίζεται. «Όταν άρχισα τις βιντεοκλήσεις στο Zoom, δεν μπορούσα να κάνω πολλές γιατί κουραζόμουν γρήγορα» λέει η Χάγιεκ.

Πρόσφατα πάντως έπιασε ξανά δουλειά, συμμετέχοντας στα γυρίσματα της ταινίας «House of Gucci», με τους Lady Gaga και Άνταμ Ντράιβερ. Σε σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ, το φιλμ αφηγείται τη σκοτεινή ιστορία της δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι, για την οποία κατηγορήθηκε, και καταδικάστηκε, η πρώην σύζυγός του, Πατρίτσια Ρετζιάνι. H Σάλμα Χάγιεκ συμμετέχει στο ρόλο ενός μέντιουμ, που κατηγορείται ότι γίνεται συνένοχος της Ρετζιάνι στη δολοπλοκία δολοφονίας του Γκούτσι.

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Χάγιεκ από την COVID-19:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Κεντρική φωτό: EPA/HFPA / HANDOUT
 

TAGS