ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

O Mπραντ Πιτ καταθέτει μήνυση εναντίον της Αντζελίνα Τζολί

Ο ηθοποιός κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του για ηθικές και νομικές παραβιάσεις.

O Mπραντ Πιτ καταθέτει μήνυση εναντίον της Αντζελίνα Τζολί

Μια νέα κόντρα έρχεται να συμπληρώσει τον δικαστικό μαραθώνιο του πολύκροτου διαζυγίου των Μπραντζελίνα, ο οποίος μετρά περισσότερα από πέντε χρόνια. Αυτή την φορά, ο Μπραντ Πιτ κατέθεσε μήνυση εναντίον της Αντζελίνα Τζολί, με την κατηγορία ότι πούλησε παράνομα το μερίδιο της από το Chateau Miraval, το κτήμα αμπελώνων που απέκτησαν μαζί στην Γαλλία και τέλεσαν το γάμο τους το 2014.

Συγκεκριμένα, ο χολιγουντιανός star έκανε λόγο για «ηθικές και νομικές παραβιάσεις» αφού όπως είχαν συμφωνήσει, κανένας δεν επρόκειτο να πουλήσει το μερίδιο του, χωρίς την συγκατάθεση και έγκριση της άλλης πλευράς. «Η Αντζελίνα Τζολί ολοκλήρωσε την πώληση χωρίς να ενημερώσει τον Μπραντ Πιτ» ανέφεραν χαρακτηριστικά τα έγγραφα που κατατέθηκαν στον δικαστήριο του Λος Άντζελες. Όπως έγινε γνωστό, η 46χρονη ηθοποιός σύναψε την πώληση με τον Ρώσο επιχειρηματία, Yuri Shefl, ο οποίος σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα «προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του να πάρουν τον έλεγχο της επιχείρησης, όπου ο Πιτ έχει αφοσιωθεί πλήρως, έχοντας μάλιστα επενδύσει σημαντικά χρηματικά ποσά για την επιτυχία του κρασιού Miraval».

«Η Αντζελίνα Τζολί ολοκλήρωσε την πώληση χωρίς να ενημερώσει τον Μπραντ Πιτ» ανέφεραν χαρακτηριστικά τα έγγραφα που κατατέθηκαν στον δικαστήριο του Λος Άντζελες. Όπως έγινε γνωστό, η 46χρονη ηθοποιός σύναψε την πώληση με τον Ρώσο επιχειρηματία, Yuri Shefl, ο οποίος σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα «προσπαθεί μαζί με τους συνεργάτες του να πάρουν τον έλεγχο της επιχείρησης, όπου ο Πιτ έχει αφοσιωθεί πλήρως, έχοντας μάλιστα επενδύσει σημαντικά χρηματικά ποσά για την επιτυχία του κρασιού Miraval».

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί αγόρασαν το οινοποιείο το 2008 έναντι 28,4 εκατομμυρίων δολαρίων με την star να καταβάλει περίπου το 40% της συνολικής αξίας. Ο ηθοποιός έχοντας καταβάλει το μεγαλύτερο μερίδιο της χρηματοδότησης για την απόκτηση αλλά και συνεχίζοντας να χρηματοδοτεί την επιχείρηση, θεώρησε «παράνομη και άδικη» την κίνηση της πρώην συζύγου του να πουλήσει το μερίδιο της ουσιαστικά κρυφά από εκείνον, «αγνοώντας πλήρως τον αγοραστή αλλά και τους όρους της συμφωνίας». Τέλος ο ηθοποιός ανέφερε ότι στο δικαστήριο ότι η ανάμειξη του Shefler «ήταν επιζήμια για την ικανότητά του να διευθύνει αποτελεσματικά το οινοποιείο».

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal images

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.