Με αφορμή το θέμα που έθιξε η Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε», για τη φημολογούμενη σχέση Κατερίνας Λιόλιου και Πέτρου Κωστόπουλου, η Ναταλία Γερμανού, στο «Καλύτερα δε γίνεται», άνοιξε μια συζήτηση για τη διαφορά ηλικίας σε ζευγάρια και τα κοινωνικά στερεότυπα που την περιβάλλουν. «Εκείνη είναι 26 και ο Πέτρος 63, ξέρω γω, 66, δεν έχω ιδέα» σχολίασε η Γερμανού και στράφηκε προς τους συνεργάτες της: «Εσείς θέλω να μου πείτε την άποψή σας γιατί είναι και γραφικό να μιλήσω εγώ γι’ αυτό».

Στη συνέχεια, πάντως, επεκτάθηκε και η ίδια πάνω στο θέμα: «Ο μεγαλύτερος στη σχέση, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, είναι ο “σα δε ντρέπεται”. Ο μικρότερος στη σχέση, πάλι είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα, είναι “τι του/της βρήκε, κάτι θα θέλει από αυτόν/αυτήν. Τα λεφτά του θέλει; Φήμη θέλει;”. Δηλαδή έχουμε αποκλείσει εξαρχής ότι κάτι μπορεί να βρήκε ο ένας άνθρωπος στον άλλο, βρε παιδιά. Μπορεί να καψουρεύτηκαν, μπορεί να γουστάρονται, μπορεί [να είναι] το μυαλό, μπορεί να περνάν καλά». 

«Ο μικρότερος στη σχέση, πάλι είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα, είναι “τι του/της βρήκε, κάτι θα θέλει από αυτόν/αυτήν. Τα λεφτά του θέλει; Φήμη θέλει;”»

Όπως καταλήγει η Ναταλία Γερμανού, η οποία άλλωστε και μέσα από την προσωπική ζωή της καταρρίπτει τα ταμπού: «Μην τα ισοπεδώσουμε χωρίς να ξέρουμε. Ας αφήσουμε και μια μικρή περιπτωσούλα, μιας και δεν είμαστε με το εκάστοτε ζευγάρι, μπας και αγαπιούνται τα παιδιά, που έλεγε και η προγιαγιά μου. Το ιδανικό θα ήταν να πούμε, αυτός είναι μ’ αυτήν, κι εμένα τι με νοιάζει».

Δείτε την τηλεοπτική συζήτηση:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS