Ο Χάρης Χριστόπουλος σε νέα συνέντευξή του στη Real News εξήγησε το λόγο που «άργησε» να δημιουργήσει οικογένεια. Το απέδωσε, συγκεκριμένα, στο ρομαντισμό του και όχι στην επιθυμία του να απολαύσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την εργένικη ζωή, όπως θα περίμενε ίσως κάποιος να απαντήσει.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε: «Είμαι αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος. Ο λόγος που άργησα να δημιουργήσω οικογένεια ήταν ο φόβος του χωρισμού. Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να γεράσει στο ίδιο μαξιλάρι με την γυναίκα της ζωής τους, και μόνο όταν θα έβρισκα αυτή τη γυναίκα, ήθελα να κάνω παιδί. Όσο, βέβαια, μπορείς να είσαι σίγουρος για κάτι τέτοιο, όμως, καθώς περνούν τα χρόνια και μετριάζεται ο ενθουσιασμός της νεότητας, είσαι σίγουρα πιο κατασταλαγμένος για τις αποφάσεις σου. Είμαι απόλυτα έτοιμος, και εγώ και η Αννίτα, για ένα ακόμα παιδί. Το θέλουμε πολύ».

«Είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να γεράσει στο ίδιο μαξιλάρι με την γυναίκα της ζωής τους, και μόνο όταν θα έβρισκα αυτή τη γυναίκα, ήθελα να κάνω παιδί»

Ο Χριστόπουλος έγινε πατέρας το καλοκαίρι με την Αννίτα Μπραντ. Δυο εβδομάδες μετά τη γέννα είχε μιλήσει στο Open για την εμπειρία της πατρότητας: «Ζω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου. Είμαι κανονικός χαζομπαμπάς» είχε σχολιάσει τότε, προσθέτοντας πως η γνωριμία του με την Μπραντ άλλαξε τα πάντα. «Μοιάζουμε πάρα πολύ και έχουμε μια φοβερή ελευθερία μεταξύ μας» είχε πει, για να μοιραστεί ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της σχέσης τους. «Δεν πρέπει να καταπιέζει ο ένας τον άλλο».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Photo: NDP
 

TAGS