Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και o Ρόμπερτ Ντε Νίρο ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία για τους θαυμαστές τους. Πιο συγκεκριμένα οι δύο ηθοποιοί δίνουν στους θαυμαστές τους τη δυνατότητα να εμφανιστούν μαζί τους στην επερχόμενη ταινία, «Killers of the Flower Moon» σε σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορσέζε

Η ευκαιρία είναι μέρος του All In Challenge, στο οποίο διάσημοι δημοπρατούν εμπειρίες για τη συγκέντρωση χρημάτων για ηλικιωμένους, παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Επιπλέον, το «Αll in Challenge» καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην προσπάθεια χρηματοδότησης οικογενειών που έχουν χάσει τις δουλειές τους και την ασφάλισή τους.

Με ανάρτηση στο Instagram, ο ΝτιΚάπριο ανακοίνωσε ότι δίνει σε έναν θαυμαστή την ευκαιρία να υποδυθεί έναν ρόλο στην επερχόμενη ταινία, «Killers of the Flower Moon». Ο νικητής θα περάσει επίσης μια μέρα στα γυρίσματα με τους Ντι Κάπριο, Ντε Νίρο και Σκορσέζε και θα προσκληθεί στην πρεμιέρα της ταινίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS